Пред сидмица мъжът скочил върху кола на румънски туристи Мускулестият

...
Пред сидмица мъжът скочил върху кола на румънски туристи Мускулестият
Коментари Харесай

Психясалият културист, вдигнал на крак ГДБОП, е брат на мис България?

Пред сидмица мъжът скочил върху кола на румънски туристи

Мускулестият културист, вдигнал на крайник полицията в и бе усмиряван от сили на ГДБОП, може да се окаже брат на Мис България 2005 Роси Иванова. Той е измежду малцината избраници, последвани от красивата миска в Инстаграм под името Иван Иванов, написа „ Телеграф “. От негови изявления излиза наяве, че има персонална зала за тренировки и личен уебсайт.

За брата на хубавицата се знае, че преди години е сключил брак с прохождащата тогава фолк изпълнителка Паула, от която има и дете. Не е ясно обаче дали двамата са към момента дружно.

Както „ Флагман “ към този момент писа, през вчерашния ден нацепеният юноша привлякъл вниманието на униформените от общинското звено за защита, откакто без причина съборил и захвърлил знамената на България пред постройката на регионалната и общинска администрация в града. Те с помощта служители на реда се пробвали да го задържат, само че той влезнал в един от шадраваните на площад „ Свобода “.

На мястото дойде и екип на ГДБОП, който се опита да загради мъжа. Униформените се пробвали спокойно да го извадят от водата, само че той отказал да извърши разпорежданията им и се държал несъответстващо.

В един миг съумял да се измъкне, само че бързо бил хванат и укротен с електрошокова палка. По късно бил настанен в Центъра за психологично здраве.

Преди към седмица същият мъж е сниман да тормози румънски туристи, като скача върху колата им, до момента в който е в придвижване. Видеото бе оповестено в обществените мрежи с предизвестие към гостите от Румъния.

Тогава Иванов бил настанен в Психиатричната клиника в Бяла. Не е изключено повода да изпада в сходни положения да е несъразмерната приложимост на анаболни стероиди, които се вземат от трениращите.

Освен това във всеки фитнес се пуска мощна натрапчива музика, жанр развалена плоча, един и същи претекст се повтаря към 10 минути и това напряко пили мозъците. Затова доста от по-нормалните хора към този момент вървят в залите със слушалки.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР