Пред сградата на парламента трябва да бъде опънат огромен надпис,

...
Пред сградата на парламента трябва да бъде опънат огромен надпис,
Коментари Харесай

Пред сградата на парламента трябва да пише: БСП е опасна за вашето здраве

" Пред постройката на Народното събрание би трябвало да бъде обтегнат голям надпис, на който да написа: " Българска социалистическа партия е рискова за вашето здраве ". Както на цигарените кутии ". Това сподели някогашния финансов министър Муравей Радев в изявление за bTV. 
" На президента не му отива да приказва за предизборното харчене на пари. Корнелия Нинова може да си разреши да приказва по този начин, само че не и президентът, който би трябвало да въплъщава нацията ", уточни още Радев.
" Битката ще бъде сред твърдите ядра на ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Но въпросът е един – или ГЕРБ и няколко десни партии, или да ръководи Нинова и Българска социалистическа партия, което е рисково за страната. Ако Българска социалистическа партия беше една естествена партия, дано да ръководи. Ама Българска социалистическа партия не е и в никакъв случай не е била такава. Тя все по-видимо се отдалечава от социалдемократизма и се връща към своите болшевишки корени. Винаги, когато ръководи Българска социалистическа партия, страната се унищожава – по този начин беше при Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски... При Нинова ни чака същият резултат, а точно национална покруса ", акцентира той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР