Пред СФСМВР Зафиров и Иванов изтъкнаха нуждата от нормално заплащане,

...
Пред СФСМВР Зафиров и Иванов изтъкнаха нуждата от нормално заплащане,
Коментари Харесай

БСП: Продължаваме да защитаваме интересите на служителите на МВР, както сме го правили през годините

Пред СФСМВР Зафиров и Иванов акцентираха потребността от обикновено възнаграждение, кариерно развиване съгласно достиженията и нов Закон за Министерство на вътрешните работи

Българска социалистическа партия взе участие в кръгла маса, проведена от Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР). Бяха разисквани настоящи проблеми на Министерството на вътрешните работи, свързани със заплащането и естествените условия на труд на чиновниците, потребността от нов Закон за Министерство на вътрешните работи, връзките с гражданското общество. Позициите на левицата бяха показани от зам.-председателя на Народно събрание на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и Иван Иванов, водачи на листите на " Българска социалистическа партия за България " в Сливен и Шумен.
" В огромна степен вижданията ни съответстват. Подкрепяме справедливите претенции за обикновено възнаграждение на чиновниците на Министерство на вътрешните работи и гарантиране на тяхното кадрово развиване съгласно техните достижения и триумфи. Нужно е също по този начин въвеждане на групово трудово договаряне в системата на Министерство на вътрешните работи ", съобщи Атанас Зафиров.
Иван Иванов от своя страна посочи потребността от напълно нов Закон за Министерство на вътрешните работи, предхождан от направени в най-кратки периоди разбор и тактика на активността на министерството.
" Българска социалистическа партия ще продължава да пази ползите на чиновниците на министерството, както го е правила през годините. Ние бяхме единствената опора на тези чиновници, които бяха подложени на политически офанзиви през последните 4 години ", припомниха на срещата със синдикатите социалистите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР