Пред сериозен недостиг на златни кюлчета и и монети са

...
Пред сериозен недостиг на златни кюлчета и и монети са
Коментари Харесай

Дефицит на злато в САЩ заради кризата

Пред сериозен дефицит на златни кюлчета и и монети са изправени вложителите и банкерите в Съединени американски щати , до момента в който коронавирусът се популяризира, осведоми Wall Street Journal.
" Дилърите разпродадоха всичко или бяха краткотрайно затворени. Credit Suisse Group AG, която сече лични кюлчета от 1856 година, съобщи тази седмица на клиентите, че даже не си коства да се търси. В Лондон банкерите наемат частни самолети или се пробват да намерят военни товарни самолети, с цел да доставят своите кюлчета до борсата в ю Йорк ”, “, написа вестникът, представен от БГНЕС.
Липсата на злато на борсата накара банкерите на Уолстрийт да помолят Канада за помощ. " Кралският канадски монетен двор е залят с претенции за увеличение на производството на златни кюлчета, които могат да бъдат изпратени до Ню Йорк ", прибавя изданието.
Тази седмица цената на фючърсите на златото в Съединените щати набъбна с към девет %, до 1620 $ за тройунция и доближи седемгодишен връх. От 2000 година насам има единствено няколко случая на сходно нарастване на цените: да вземем за пример незабавно откакто най-голямата американска банка Lehman Brothers разгласи фалит през септември 2008 година
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 28 март "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР