Пред съда и пред медиите Северин Красимиров призна, че е

...
Пред съда и пред медиите Северин Красимиров призна, че е
Коментари Харесай

Убиецът на Виктория: Съжалявам! Виновен съм!

Пред съда и пред медиите Северин Красимиров призна, че е отговорен. Пред камерата на Нова твърди, че съжалява и че е подготвен да излежи присъдата си. Междувременно съдът реши той да остане за непрекъснато в ареста.

" Не мога да допускам, че аз съм го направил. Съжалявам! Виновен съм ! ", сподели обвиненият за убийството на журналистката Виктория Маринова преди началото на правосъдното съвещание, на което се гледа мярката му за неотклонение.

Северин описа, че на 6 октомври той и Виктория се сблъскали инцидентно на алеята край Дунав. Нямал желание да я атакува и да я убива. Ударил я обаче няколко пъти, а по-късно не помни нищо. Нямал съучастници, нито поръчители, твърди Северин.

Той е на 20 години. Не помни кой клас е приключил. Да приказва български му е мъчно. Северин Красимиров – упрекнат за обезчестяване и ликвидиране по изключително нечовечен метод на телевизионната водеща Виктория Маринова. Не можел и да си спомни всичко, тъй като бил дрогиран.

" Помня, че като минах – или тя ме удари, или аз без да желая. Аз й споделих да се оглежда и тя ми сподели нещо, само че не помня хубаво. Ударих й един пестник и падна. Исках да си продължа, само че тя ме хвана… ", описа Северин.

Адвокатът му обаче прекъсна описа, само че не съумя да спре Северин да признае виновността си. Каза, че каквото и наказване да му дадат, ще го изтърпи.

В правосъдната зала всички, даже и Северин, желаеха едно и също – той да остане зад решетките.

" За него е рисково да не бъде в ареста на този стадий ", счита юристът му Иван Дойнов.

Според прокуратурата всичко към този момент е ясно. Дори и отговорите на въпросите дали Северин е имал съучастници, или поръчители. Той също изиска да бъде арестуван под стража и съдът почете настояването му.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР