Пред руското посолство в столицата се събраха протестиращи, за да

...
Пред руското посолство в столицата се събраха протестиращи, за да
Коментари Харесай

Против войната: Руснаци на протест пред руското посолство у нас

Пред съветското посолство в столицата се събраха протестиращи, с цел да изразят солидарността си с украинския народ и да осъдят съветската експанзия, съобщи БГНЕС. На 24 февруари се навършва тъкмо една година от войната на Руската федерация в Украйна.
 БГНЕС
Димитрий описа пред БГНЕС, че от четири месеца е в България, работи и желае да живее тук. Т ой се дефинира отчасти като руснак и уточни, че знамето, което носи в цветовете бяло-синьо-бяло, символизира желанието за по-свободна Русия. " Аз не съм желал тази война ", съобщи Димитрий, като акцентира, че и останалите руснаци не я желаят. Той уточни, че войната не е решение на съветския народ, а на различен човек.
 БГНЕС
Анна е рускиня от Москва, която от есента на 2022 година живее в София, и също стачкува пред съветското посолство. " Аз съм от Русия. Аз съм срещу войната и съм за мир в света " , сподели тя. Жената означи, че не желае да умират деца, възрастни хора, мъжете, които изпращат на война. Тя желае мир в Украйна, в Русия, в Приднестровието, в Молдова, в България, в целия свят.
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР