Пред президента заявихме нашите приоритети, защото държавата се намира в

...
Пред президента заявихме нашите приоритети, защото държавата се намира в
Коментари Харесай

ДПС още решава дали да подкрепи правителство на ПП

Пред президента декларирахме нашите цели, тъй като страната се намира в няколко рецесии. Това съобщи водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, след консултациите за образуване на държавно управление, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ В тази връзка в страната има потребност от непоклатимост. Българските жители чакат от политиците решение на техните проблеми, повишение на стандарта на живот и успокоение “, акцентира той.

„ Има политическа рецесия, рецесия на демокрацията, рецесия на държавността. В момента съгласно нас, за превъзмогването на рецесията в основата на всичко стои думата „ разговор “, уточни Карадайъ.

На въпрос по какъв начин ще гласоподава за държавното управление, водачът на придвижването съобщи: „ Тепърва ще забележим какво ще се предложи като стратегия, както и персоналния състав на държавното управление “.

Той сподели също, че би подкрепило промяна в правосъдната система.

„ Не е неприятно да се влиза в Народно събрание със зелен документ. Така ще дадем образец на жителите и ще им покажем, че сме виновни “, съобщи още водачът на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР