Пред полупразните трибуни на “Олимпиащадион”, Херта (Берлин) и Фрайбург представиха

...
Пред полупразните трибуни на “Олимпиащадион”, Херта (Берлин) и Фрайбург представиха
Коментари Харесай

Старата дама не се буди вече близо седем часа

Пред полупразните трибуни на “Олимпиащадион”, Херта (Берлин) и Фрайбург показаха на почитателите единствения мач без голове в този кръг на Бундеслигата досега и взеха по точка след 0:0. Така по-късно повече от четири години тези два отбора не съумяха да си вкарат, откакто последните пет мача посред им постоянно падаха най-малко по две попадения.

Единствената по-съществена преживелица в скучния съботен следобяд в Берлин бе жълтия картон на Арне Майер в 60-ата минута, като някои шегаджии евентуално биха отчели, че това по-скоро е за пробуждане на феновете от страна на съдията.

" Stop! Don't knock it off! "

" How are you doing that!? " pic.twitter.com/9bgTF23jxF
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) March 10, 2018
Херта бе надалеч по-настоятелният отбор през днешния ден, само че футболистите на Пал Дардай по този начин и не откриха головата формула, макар че пласираха четири удара в очертанията на противниковата врата, до момента в който сътрудниците им от Фрайбург не откриха рамката на Руне Йорщайн нито един път.

Домакините продължиха ужасяващата си серия без гол, която към този момент се простира в цели 392 игрови минути или близо седем астрономически часа. За последно състезател на “старата дама” осъществя при успеха над Байер (Леверкузен) на 10 февруари, когато Саломон Калу означи в 58-ата минута. След това берлинчани не съумяха да вкарат против Майнц 05, Байерн (Мюнхен), Шалке 04, а в този момент и против “бразилците от Брисгау”, които от своя страна не вкарват във втори следващ кръг.

След днешното тъждество Херта остава на допустима отдалеченост от рисковата зона - с 32 точки на единадесето място в класирането. Фрайбург е тринадесети с две по-малко.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ Бундеслига 26 кръг, събота 10 март  Херта (Берлин) 0:0краен резулат  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР