Пред около 14 000 фенове Цървена звезда изигра първия си

...
Пред около 14 000 фенове Цървена звезда изигра първия си
Коментари Харесай

Звезда загря за дербито с разгром, 17-годишен дебютира с гол

Пред към 14 000 почитатели Цървена звезда изигра първия си турнирен мач, откакто си обезпечи купата в Сърбия. Отборът на Деян Станкович победи Радник (Сурдулица) с 4:1 в генералната си подготовка за дербито с Партизан от полуфиналите за купата, а младата вяра Андрия Радулович ознаменува дебюта си за сръбския гранд с гол. 17-годишният халф от Котор направи няколко красиви отигравания, с които зарадва публиката. В 85-ата минута Звезда получи дузпа и съотборниците на Радулович му дадоха опция да се разпише, а той не я пропусна.

Гостите изненадващо поведоха с попадение на Милан Макарич в средата на първото полувреме, когато играчът на Радник избяга от засадата и преодоля Милан Борян. Чак след получения гол " червено-белите " започнаха да работят по-разнообразно и разликата в класите бързо си пролича. В 29-ата минута централният бранител Радован Панков изравни след съвършено центриране на Желко Гаврич, а в 38-ата Гаврич асистира и на Сърджан Бабич, който осъществя третия си гол за сезона.

Още на почивката Станкович направи три смени, с цел да резервира силите на част от титулярите за мача против Партизан след 4 дни. Дебютантът Радулович заслужи аплодисментите на почитателите със серия технични осъществявания и се зарадва на първия си гол в формален мач, а в последната минута се разписа и друга запаса - Велко Симич.

Цървена звезд има с цели 14 точки повече от Партизан, а на трето място е Войводина. В късния мач през днешния ден Чукарички сензационно отстъпи на личен терен на Инджия с 0:1 и заема 5-о място, на 8 точки зад четвъртия ТСЦ (Бачка Топола). Суперлига 28 кръг, събота 6 юни  Цървена звезда 4:1краен резулат  Радник (Сурдулица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР