Пред офиса на Да, България!“ днес дойдоха част от протестиращите,

...
Пред офиса на Да, България!“ днес дойдоха част от протестиращите,
Коментари Харесай

Къде е Пеевски? #КОЙ е собственикът на Булгартабак

Пред офиса на „ Да, България! “ през днешния ден пристигнаха част от протестиращите, проведени от „ Булгартабак “, поради нашето искане за следствие на изказванията на турските служби, че „ Булгартабак “ е източник на контрабанда. Излязохме при тях и поискахме да беседваме, само че уредниците не разрешиха да влезем в контакт с хората. През полицията (благодарим за професионалното отношение!), предложихме протестиращите да излъчат представители, които да се качат с нас в офиса и да обсъдим техните терзания и нашата позиция - още веднъж получихме отвод. Това, което пробвах да кажа на хората, макар вувузелите и надъхването с мегафон от страна на уредниците, беше:

Тук сме, с цел да покажем почитание към Вашия труд и терзания. Ние не сме Ваши врагове. Искаме правда. Искаме страна, свободна от мафията. Искаме институциите да си правят работата. Ние сме на Ваша страна.

Освен това ги попитах, къде са притежателите на „ Булгартабак “. Ние сме пред тях с лицата си, само че къде са видовете, които са ги изкарали на улицата и се крият зад тях, които ги употребяват за жив щит за своите закононарушения. Къде е Пеевски!?

Това, което тези хора нямаха опция да чуят, е нашата покана дружно да отидем пред министерството на стопанската система и да желаяме министър Караниколов най-накрая да каже #КОЙ е притежателят на Булгартабак.

Сега протестиращите се насочиха към Министерски съвет. Призовавам Борисов да излезе пред хората и да им изясни по кое време най-накрая тяхното дружество ще излезе изцяло на ярко, по кое време ще бъде разкрита цялата истина за Булгартабак - от приватизацията до контрабандните канали, докога те ще бъдат държани в унизителна взаимозависимост от корпулентни анонимни страхливци.

Продължаваме да настояваме за парламентарна анкетна комисия и съответно следствие. На първо място поради хората, на които през днешния ден не им беше позволено от техните коменданти да беседват с нас!

Искането на „ Да, България! “ за анкетна комисия: https://dabulgaria.bg/da-balgariya-iska-razsledvane-na-kontrabandata-na-balgarski-tsigari-i-privatizatsiyata-na-bulgartabak/
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР