Пред Novini.bg столичани споделиха своя опит при управлението на електрически

...
Пред Novini.bg столичани споделиха своя опит при управлението на електрически
Коментари Харесай

Граждани споделят опита си с придвижването на електрическа тротинетка в София

Пред Novini.bg столичани споделиха своя опит при ръководството на електрически тротинетки в София. Според тях е належащо да се вкарат правила по отношение на тяхното ръководство, с цел да бъде обезпечена по-голяма сигурност на пътя.

,,Лично аз имам електрическа тротинетка от четири месеца и я употребявам най-вече в България, тъй като е комфортна, мога да си я сложа в колата и да си я занеса на всички места. Не считам, че в България биха могли да забранят този вид транспортно средство, тъй като тротинетки се употребяват в целия свят. По-скоро споделям мнението, че е по-наложително да се вкарат някакви правила за придвижване, тъй като сега всеки ги кара както откри за добре. Трябва да има специфични и гладки алеи, по които да се кара, до момента в който в този момент просто няма никакви закони и всеки ги кара където си изиска. Тротоарите в тази ситуация са за пешеходците, а не за тротинетките. От друга страна пътното платно също е рисково, тъй че несъмнено би трябвало да има алеи единствено за електрически тротинетки'', показа мнението си ползвател на тротинетка пред нашата медия.

,,Използвам електрическа тротинетка от март месец и несъмнено поддържам потреблението им. Самата аз се придвижвам с тротинетка всеки ден, с цел да отивам на работа. По този метод пристигам много бързо до офиса, не се чудя къде да я паркирам, прегъвам я и я оставям да се зарежда до бюрото. Не считам, че би трябвало да има спор за или срещу тротинетките. Всеки си има своите причини, само че е реалност, че всички би трябвало да се придвижват, спазвайки разпоредбите за придвижване, без значение дали са с колело, пешком или на тротинетка. Просто правилникът би трябвало да се съблюдава от всички. Ето за какво е значимо способените органи да дефинират какви права имаш и какви нямаш, когато се качваш на електрическа тротинетка. Трябва да се вслушаме в мнението на хората и може би е добра концепция да се направи една платформа, в която всеки да предложи своите хрумвания. Но на този стадий дано хората да карат деликатно, наложително да носят каски, да съблюдават правилника за придвижване и също по този начин да внимават с пешеходците, тъй като огромна част от тях пресичат улицата с гръб'', показа за Novini.bg собственичка на електрическа тротинетка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР