Пред NOVA говори медикът, оказал първа помощ на обезобразеното 18-годишно

...
Пред NOVA говори медикът, оказал първа помощ на обезобразеното 18-годишно
Коментари Харесай

Лекарят, зашил Дебора: Абсолютен изверг, психопат!

Пред NOVA приказва медикът, оказал първа помощ на обезобразеното 18-годишно момиче от Стара Загора. Той е с близо 40-годишен стаж. Споделя, че към момента сънува ужасните пострадвания.

„ Просто не желая да си спомня за това нещо ”, споделя доктор Стоян Петров.

Операцията по зашиването на над 20-те разреза по тялото на момичето е траяла три часа.

„ Виждал съм рани, само че такива, направени с такова зверство… Това дете няма да сe оправи несъмнено цялостен живот, като си огледа белезите. Това е безспорен потрес ”, счита медикът.

Постъпката е нечовешка, разяснява лекарят: „ Абсолютен изрод, умопобъркан. Аз не виждам един естествен човек да направи такова нещо ”, безапелационен е той.

И.ф. основен прокурор Борислав Сарафов поиска и получи оставката на заместник-окръжния прокурор на Стара Загора Георги Видев. По негово искане при започване на юли 26-годишният Георги Георгиев, обезобразил Дебора, беше пуснат на независимост. На Видев и на прокурор Десислава Първанова, първият наблюдаващ прокурор по делото, е назначена инспекция на работата им две години обратно.

Към момента по отношение на обвинения Георги Георгиев се водят две производства за нанасяне на междинна телесна щета и за закана с ликвидиране. По информация на NOVA се чака повдигането и на още обвинявания.

Днес управлението на университетска болница в Стара Загора удостовери, че е преустановен трудовият контракт на лекаря, направил първата съдебномедицинска експертиза.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР