Пред нас пътят остава само един - истината и само

...
Пред нас пътят остава само един - истината и само
Коментари Харесай

Радостин Василев пусна запис от Национален съвет на ПП: Чуха се неща за Шенген, еврозоната и Урсула фон дер Лайен

Пред нас пътят остава единствено един - истината и единствено истината. Ще пусна да чуете един къс откъс, който не сме манипулирали, само че отразява почти желанието, визията, държанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната ". Публично, онлайн, можеха да го слушат стотици хора. Това сподели на конференция Радостин Василев, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Успокоявам най-вероятно Кирил Петков. Не е от спални, не е от жилища, не е от нещо друго този запис, не е скришен - щом приказват на Национален съвет пред 60 индивида такива неща, не желая да си мисля какво си приказват в стеснен кръг Кирил, Асен, Лена, Лорер, там всичките тези, които са. Доверието ми към Кирил, постоянно съм се надявал - базисно правилен човек, герой до последно със статуквото, поради него се присъединихме и ги поддържаме като сътрудник и в действителност - или е подвластен, или го държат с нещо, или е изплашен, или е доста алчен, само че най-после май ще излезе, че е доста малоумен, тъй като с това свое деяние, даже да не се осъществя кабинет - той губи доверието на българските жители ", сподели Радостин Василев.

На записите се чува по какъв начин Кирил Петков изяснява на доближените си, че Урсула фон дер Лайен му е споделила, че България има късмет за Шенген, само че не и за еврозона на този стадий. 

Очаквайте детайлности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР