Пред нас, като партийна структура, стои огромната отговорност – имаме

...
Пред нас, като партийна структура, стои огромната отговорност – имаме
Коментари Харесай

Кандидати за евродепутати от ГЕРБ представиха в Стара Загора своите приоритети

Пред нас, като партийна конструкция, стои голямата отговорност – имаме двама представители на Стара Загора в листата на ГЕРБ за претенденти за представители в Европейския парламент – Николай Диков и Йоана Фильова, по тази причина на 26 май би трябвало да бъдем една от водещите по резултат области. С тези думи се обърна към актива на партия ГЕРБ – Стара Загора регионалният координатор Пламен Йорданов.

,,Заслужаваме този триумф, тъй като сме пред вас всеки ден – почтени и открити. Поемаме задължения, с които можем да се оправим, работим за тях. Единственото нещо, което желая да помоля всеки един в тази зала, е да показа с най-близките си, с приятелите си по какъв начин се усъвършенстват градовете ни, по какъв начин Европа трансформира образа им, както и живота ни'', добави Йорданов. Той акцентира, че ГЕРБ залага на позитивната акция, както е било и до момента.

,,Нашите съперници се пробват посредством неистини и оклеветяване на всичко положително, да смъкват доверието от нас. Нужно е да се противопоставим – на всяка една лъжа да се отвърне с обстоятелства и забележими резултати'', безапелационен бе Пламен Йорданов.

По време на регионалното заседание в Стара Загора, бяха показани част от претендентите за представители в Европейския парламент от листата на ГЕРБ – Ева Майдел, Лиляна Павлова, Николай Диков и Йоана Фильова.



„ Много е хубаво да си старозагорец, тъй като тук Европа може да се види, пипне, усети. Да, има още работа, само че свършеното тук е за образец “, сподели Ева Майдел, която бе евродепутатът, който първи отвори собствен информативен офис под липите.

„ Нашата листа е екип от експерти, със свои достижения в разнообразни области – всеки от нас има своите дела “, добави тя. Майдел бе безапелационна, че Европа е без конкуренция.

„ Видели сме доста взаимност, доста поддръжка, доста позитиви “, сподели тя. „ Продължаваме да работим в тази посока – по-добро обучение, по-добри села и градове, повече услуги, благоприятни условия за бизнес, постигане на стандарт на живот, който е характерен за доста по-големи страни “, добави още тя.

„ Всяко едно обитаемо място заслужава да има поддръжка и да я получава от Европейски Съюз, тъй като към този момент 12 години работим за това “, съобщи Лиляна Павлова в Стара Загора. „ Знаем по какъв начин се работи, потвърдили сме го. Грешките сме ги отстранявали. Членството ни в Европейски Съюз ни е донесло единствено положителни неща. Затова е значимо да сме целенасочени, да сме потребни на всеки един дом, на всеки един район “, добави тя и моли на експанзията да не се отвръща с експанзия, а с обединяване към значимите за целия народ дела.

„ След седмица се навършват тъкмо 10 години откогато се прибрах дефинитивно в България. Заедно с моето семейство не съжаляваме “, сподели Йоана Фильова. Две от главните тематики, по които тя приказва, бяха разрешаването на казуса с демографската рецесия и възстановяване на туристическото лице на България.



„ Влизам с голям хъс, тъй като с отстояването на верните хрумвания и идеите, в които вярваш, е доста елементарно да го направиш “, безапелационен бе Николай Диков. „ Европа е в Стара Загора – това е очевидно. За мен е чест да бъда в листата на ГЕРБ и да продължа да работя за своя град “, сподели още той. Диков дефинира като най-важната си идея – отбраната на енергийния комплекс „ Марица изток “, тъй като това е от витално значение за стопанската система, за сигурността, за страната като цяло.



„ Важно е да има европейски и народен спор по тематиката “, съобщи Диков. Той дефинира себе си като оптимист за европейското бъдеще на града си и за страната. „ Виждам по какъв начин за няколко години, с помощта на поддръжката от Европейски Съюз, всичко се трансформира към по-добро, ще работя със сърце и разсъдък това да продължи, тъй като считам, че е единствената вярна посока “, заключи претендентът за евродепутат от Стара Загора.

В партийното събитие се включиха още общинските управления на партията от цялата област, кметове и общински съветници, както и членове на ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР