Пред нас има и други вариант, пред тях няма. Всички

...
Пред нас има и други вариант, пред тях няма. Всички
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Пред нас има и други варианти, пред тях няма

Пред нас има и други вид, пред тях няма. Всички парламентарни групи обявиха, че не биха подкрепили мандат на " Продължаваме промяната - Демократична България ", сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Нейният коментар идва в седмица, в която макар постоянните срещи и диалози първите две политически сили не се приближиха до сформиране на държавно управление. От ГЕРБ не харесаха предложенията личен състав на кабинет, квалифициран от ПП-ДБ, а партията му да има министри в него. Първата политическа мощ с останалите обединения в Народното събрание за поддръжка на кабинет с първия мандат.

" Нашето изпитание е да градим мостове, не да разрушавам. Ще продължим напъните България да има постоянно и устойчиво държавно управление. Избирателите ни демонстрираха, че никой не може да се усеща самодостатъчен. Все още не е привършен шансът за държавно управление и разговор. Това е едно от положителните неща в 49-тия парламент ", означи Атанасова.

Тя акцентира, че методът към държавно управление не е с слагане на ултиматуми. " Държим да бъдат уважавани нашите гласоподаватели. Искаме посланичество и шерване на обща отговорност ", сподели още Десислава Атанасова. Според нея мандатът на един предстоящ общ кабинет може да е времеви или да се дефинира с осъществяването на избрани цели.

" Това, което чухме в пленарната зала от вътрешния министър към следствието на гърмежа пред колата на основния прокурор Иван Гешев, беше шокиращо. До този миг всички изказвания бяха в посока на това, че фамилията на основния прокурор е участвало или в автомобила, или в близост, и децата и фамилията му са били застрашени ", сподели Атанасова във връзка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР