Пред над 10 000 зрители поставеният под номер 1 Стан

...
Пред над 10 000 зрители поставеният под номер 1 Стан
Коментари Харесай

Гръмна истинска тенис-бомба в София! Пред над 10 000 зрители №1 на турнира Стан Вавринка си намери майстора

Пред над 10 000 фенове поставеният под номер 1 Стан Вавринка отпадна на полуфиналите на шампионата по тенис от сериите АТП 250 в София с награден фонд 501 хиляди евро.

Вавринка загуби от квалификанта Мирза Башич (Босна и Херцеговина) с 6:7(6), 4:6 за 85 минути. В неделя босненецът ще се изправи против Мариус Копил (Румъния) във финалния дуел на третото издание на конкуренцията в българската столица. Двубоят ще стартира в “Арена Армеец” след 17 часа.

Първият сет на срещата беше равносилен, като двамата взимаха относително елементарно сервис-геймовете си. Вавринка и Башич пропуснаха по една точка за пробив и в последна сметка разумно се стигна до тайбрек. В него Башич стартира с мини пробив, само че Вавринка отговори, спечелвайки идващите 4 точки. Водачът в схемата обаче изпадна в дупка и от преднина 4:1 позволи закъснение с 4:6. Вавринка отрази първите два сетбола, само че при 6:6 позволи двойна неточност и разреши на Башич да стигне до нов сетбол, който той не пропусна 7:6(6) за квалификанта след 48 минути игра.

През втората част Вавринка пръв стигна до пробив за 3:2, след което го затвърди за 4:2. След това обаче настъпи спад в играта му, Башич завоюва четири следващи гейма и затвори мача.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР