Пред малко повече от седмица принц Хари и любимата му

...
Пред малко повече от седмица принц Хари и любимата му
Коментари Харесай

Ето какво е направил Чарлз след интервюто на Хари и Меган

Пред малко повече от седмица принц Хари и обичаната му Меган Маркъл дадоха извънредно изявление пред Опра Уинфри, в което разкриха шокиращи неща за кралското семейство и живота си там.

Двойката упрекнаха членове на кралското семейство в расизъм, а самата Меган призна, че е била пред самоубийство.

Това са единствено част от разкритията на херцозите, написа jenata.blitz.bg.

От Бъкингамския замък се събраха на незабавна среща, след която излязоха с отговор на изказванията, а точно, че даже не са подозирали, че Маркъл и Хари се усещат по подобен метод. Те изрично отхвърлиха обвиняванията в расизъм.

Появи се и значимо разобличаване за Кейт Мидълтън, която съгласно Меган я е разплакала точно на сватбата ѝ. В последна сметка двете са се помирили, а Кейт се е извинила на Меган.

Кралският специалист Сара Грийстууд разкри реакцията на бащата на принц Хари - Чарлз след изявлението. Тя шокира с изказвания за наследника на Короната. Експертът по езика на тялото пък разкри неподозирани неща от изявлението на Съсексови.

Според Гристууд " принц Чарлз е в обезсърчение, безусловно рухнал след изявлението ", твърди тя.

Кралските специалисти предвидиха, че това изявление може да е толкоз рисково за Короната, колкото срещата на принцеса Даяна през 1995 година с Мартин Башир за " Панорама " и упованията значително бяха оправдани.

" Мисля, че това изявление сигурно е толкоз значимо, колкото и това на Даяна. Има доста прилики. Интервюто изгаря мостове, както направи и нейното преди години. Това, което тревожи монархията, е публичното мнение и усещане. Всички мислеха, че гибелта на Даяна е трансформирала Двореца, само че в действителност се оказва, че това не е по този начин ", споделя Гристууд.

В изявлението си Съсексови се тормозят от повторение на историята, защото Меган се бори със сериозен тормоз от пресата. Хари напомни за компликациите на майка си, която се беше сблъскала точно с това.

Въз основа на изявлението на Хари и Меган, специалист по езика на тялото дефинира към кого тъкмо Хари насочва яростта си.

" Само при мисълта за татко си, Хари към този момент беше сърдит ", споделя специалистът Джуди Джеймс.

" Говореше с трогване за кралицата, за брат си Уилям, само че щом Опра загатна името на татко му, Хари си пое надълбоко мирис, направи трагична пауза, преди да отговори. Той можеше да бъде видян по какъв начин търси по меки думи в съзнанието си, с цел да не стигне прекомерно надалеч. Двамата сега в действителност са в доста тежки връзки ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР