Пред колегите от Европейския съвет ще заявя, че ситуацията с

...
Пред колегите от Европейския съвет ще заявя, че ситуацията с
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да има лесен достъп до васините за всички европейски граждани

Пред сътрудниците от Европейския съвет ще заявя, че обстановката с ковид е предстоящо тежка. Отдавна упорствам за обединен медицински протокол, единни бързи проби и взаимност сред страните от Европейски Съюз. Трябва да се стремим да осигурим елементарен достъп до имунизациите за всички европейски жители. Процедурата по сдобиването с ваксини би трябвало да е транспарантна, с цел да няма никакви спекулации.
Това написа министър председателят Бойко Борисов във " Facebook ".
 Борисов пред Европейския съвет: Вече съществува Европейски здравен съюз и той се базира на общи полезности Борисов пред Европейския съвет: Вече съществува Европейски здравен съюз и той се базира на общи полезности
Европейски здравен съюз към този момент съществува и той се базира на общи полезности механизми на непринудено съдействие и ефикасна съгласуваност...
 

" Всички знаехме какво ще се случи с COVID-19. Още юли, август, септември това можеше да бъде направено и да действаме против този подъл вирус, zаяви министър-председателят.
Българският министър председател посочи, че безпокойствие провокира тематиката за пазаруването на ваксини, защото за тях се вършат поръчки за доставки още преди да са създадени.
 Борисов отива на съвещанието на Европейския съвет в Брюксел Борисов отива на съвещанието на Европейския съвет в Брюксел
Министър-председателят Бойко Борисов ще взе участие в постоянното съвещание на Европейския съвет, което ще се състои на 15 и 16 октомври в Бр...
" Нямаме спецификация, нямаме гаранции и в един миг може да се окаже, че имаме за 300 милиона ваксини, а имаме примерно 300 хиляди искащи и по-късно би трябвало да се унищожават, да се изхвърлят, а не може да се препродава ", сподели още Борисов.
Той добави, че имунизациите изискват специфични условия за съхранението, което постанова спомагателни разноски.
Припомняме, че през днешния ден той взе участие във видеоконферентно съвещание на държавните и държавни ръководители на страните членки на Европейски Съюз по въпросите на COVID-19, оповестиха от Министерски съвет.
Във фокуса на диалога сред водачите е нуждата от усилване на груповите старания за битка с пандемията, както и обмяната на опит и информация за най-хубавите практики против новия вирус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР