Пред Диема Спорт наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира

...
Пред Диема Спорт наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трябва да се стреснем от резултатите, намираме се във вакуум

Пред Диема Спорт наставникът на Черно море Илиан Илиев разяснява тежката загуба от Левски с 0:3, написа gong.bg.

„ Резултатите са разочароващи, подарихме им първия гол, който бе неуместен, само че е част от играта. Говорили сме и различен път, че се позволяват голове като посетители на грандовете. Трябва да продължим да играем плътно, без значение в коя част на терена, и да не позволяваме да вкарат два гола на контраофанзива. ”

„ Нямахме и шанс обстановките ни да влязат, с цел да стане по-тежка задачата им. Не мисля, че представянето ни е чак трагично. Но би трябвало да се постреснем от това, че в последните пет мача не играем добре. ”  

„ Направихме много промени в отбраната. Начинът, по който може да се излезе от тази обстановка, е да не позволяваме такива обикновени неща и да имаме повече шанс пред гола. ”

„ Аз съм комплициран тук, с цел да взимам решения. Може и да съм сбъркал с измененията. Грешката при първия гол бе неточност на връзката, само че е част от играта. Нямахме проблеми в отбрана, в противен случай, ние създавахме рискове. ”

„ Футболистите не са отговорни, не желая да упреквам никого, само че не би трябвало да играем по толкоз малоумен метод. Допуснал си гол – втори и трети гол е неуместно да ги допуснем по този метод. ”

„ Със сигурност за всеки един треньор е тежко, когато излязат шестима титуляри. Ние трябваше да реагираме бързо. В началото поради еуфорията играехме не неприятен футбол и победихме, по-късно ентусиазма секна и в този момент сме в един вакуум, който ни дръпна обратно. В завършващата фаза ни липсва опит и самочувствие. ”

„ При 3:0 второто полувреме имахме две чисти обстановки, които можехме да отбележим. Не е елементарно, тъй като те са успокоени, със самочувствие и имат резултат. Но единственото, което можем да променим, е идващия мач да излезем по-концентрирани. Няма да е елементарен мач, само че би трябвало да можем да вземем тази обстановка. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР