Пред чара на известния кулинар шеф Иван Манчев жените явно

...
Пред чара на известния кулинар шеф Иван Манчев жените явно
Коментари Харесай

Шеф Манчев отмъкнал изгората на гръцки бизнесмен - slava.bg

Пред чара на известния кулинар началник Иван Манчев дамите очевидно мъчно устояват. От няколко месеца насам звездата от "Черешката на тортата " и "Кошмари в кухнята " се носи на крилете на любовта със сексапилната мениджърка Ива Бека, само че към аферата им се е заформил любовен триъгълник.

Искрите сред русокосата пловдивчанка и началник Манчев наподобява са прехвърчали за пръв път при започване на февруари, когато двамата се засекли в Куршевел.

В най-скъпия курорт във Френските Алпи кулинарът и актуалната му възлюбена били на фамилни почивки. Шеф Манчев бил в компанията на децата от първата си брачна половинка Марина. А Ива - дружно с тогавашната си половинка, гръцкия предприемач Христос Мурутис, споделя осведомен с връзките на новосформираната двойка в читателски сигнал до ПИК.

Отношенията сред Ива Бека и началник Манчев са се развили скорострелно. Според източника, единствено месец след ски-почивката в Алпите, двамата са заживели дружно.

Припомняме, че предходната година началник Манчев се разведе с Марина Манчева, поради тогавашната си другарка Цветомила. Тя му роди наследник Александър, само че единствено 4 месеца по-късно се разделиха.

На 28 декември 2019 година Наталия Кобилкина и брачният партньор й били домакини на своите другари Ива Бека и Христо Мурутис (мъжът който стои против Ива, на фотографията долу), за новогодишните празници. Месец и нещо по-късно на хоризонта се появява началник Манчев…
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР