Пред bTV Кирил Петков категорично отрече да е предложил предоставяне

...
Пред bTV Кирил Петков категорично отрече да е предложил предоставяне
Коментари Харесай

Петков с дело срещу Свиленски за клевета, но и протегната ръка към БСП

Пред bTV Кирил Петков изрично отхвърли да е предложил даване на кодовете за машините на Българска социалистическа партия и съобщи - кодът е в Централната изборна комисия и всички партии могат да го изискат от там. 

" Никога не съм ги споделил тези думи. Ако двата реда очевидци са ги чули, дано го кажат в съда ", уточни Петков във връзка изказванията, че казаното пред Свиленски е било чуто от " два реда народни представители ". 

" Ние сме втора политическа мощ, най-близките ни сътрудници са шеста. Ако имаше вълшебни кодове, щяхме ли да дадем на Борисов 25%? Измислят се подправени опорки, с които се дискредитира другата позиция. С хартиената бюлетина има голям брой злоупотреби ", съобщи Петков. 

“Нека одитираме кодовете и да вкараме всевъзможни оферти за външни инспектори, с цел да оттеглите предлагането си за хартиената бюлетина. Българска социалистическа партия не са взели крайното си решение. Отварям врата. Ако кодът е казусът, дано фокусът е в ИТ експертите и инспектори. Да поддържат кодът да е безусловно отворен, да има спомагателни инспекции ”, добави още Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР