Пред близо 3000 души публика ще излезе Лили Иванова тази

...
Пред близо 3000 души публика ще излезе Лили Иванова тази
Коментари Харесай

Лили Иванова излиза през 3000 души пловдивска публика

Пред близо 3000 души аудитория ще излезе Лили Иванова тази сряда, 21 февруари, когато Пловдив ще посрещне първия концерт от турнето й „ За пълноценни мигове с музиката “.

Домакин на концерта ще бъде спортната зала на най-новия състезателен комплекс С.И.Л.А.

Освен че е първият град, с който огромната ни изпълнителка открива новата година, Пловдив участва с две дати в турнето на Лили Иванова, което за следващ път се реализира с поддръжката на Лидл България. Буквално за седмици първият концерт бе изцяло разпродаден, а единствено няколко дни след оповестяването на втората дата за Пловдив – 28 юни в Античния спектакъл, стотици към този момент са закупили своите билети. Така Пловдив за следващ път се потвърждава като един от най-меломанските градове.

На сцената на спортна зала С.И.Л.А. Лили Иванова ще излезе с музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

Общо 11 концерта в общо 8 града са част от тазгодишното турне на огромната ни изпълнителка „ За пълноценни мигове с музиката “ – два концерта в Пловдив, Варна, Русе, Благоевград, Ботевград, Свиленград, Плевен и 3 следващи в зала 1 на НДК в София. Билетите за всички концерти към този момент са в продажба през мрежата на Eventim и онлайн.

Към сътрудниците на турнето тази година се включва и компания Аполо.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР