Пред българския народ Баневи са най-големите престъпници. Вярвайте, на моменти

...
Пред българския народ Баневи са най-големите престъпници. Вярвайте, на моменти
Коментари Харесай

Майката на Евгения Банева: Чудя се, човек ли родих или сатана

„ Пред българския народ Баневи са най-големите нарушители. Вярвайте, на моменти се запитвам: Аз човек ли родих, или дявол? ”. Това сподели майката на Евгения Банева – Мария Генчева, която се появи през днешния ден в Апелативния съд. Съдът би трябвало да реши дали да остави семейство Баневи в ареста.
„ Аз не споделям, че те са почтени. Някой да чу такова нещо? Но има съд, който ще се произнесе”, посочи Мария Генчева пред bTV.

Генчева разяснява и обвиняванията против тях: „ Така както се приказва, че „ Полимери” калкулирано можеше да даде толкоз и толкоз милиона, желая да ви попитам има ли естествен човек, който да ликвидира бизнес, носещ му такива дивиденти? Народът го е споделил – кокошката, която снася златно яйце, не се коли! Заводът изобщо не е бил това, което господин Борисов (премиерът Бойко Борисов) споделя и това ще се потвърди, че е така”.

Заседанието на съда за ограниченията на семейство Баневи стартира със скандал. Съдебна защита се опита да ограничи опцията семейство Баневи да бъдат записани от публицисти, макар експлицитното им предпочитание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР