Пред България Днес синът на Софка разкри любопитни подробности около

...
Пред България Днес синът на Софка разкри любопитни подробности около
Коментари Харесай

Смях: Гринго научил Лоренцо да бъде честен!


Пред " България Днес " синът на Софка разкри любопитни детайлности към сватбата, която стяга майка му, както и неща от персоналния си живот, като споделя, че половинката на Софка –Гринго, го е научил да бъде почтен. Точно тази част от изявлението звучи малко абсурно, имайки поради, че младият ухажор на Маринова бе задържан и лежа съвсем година в ареста с обвиняване за рекет и изнудване. Ето какво още споделя младият правоприемник на Софка.

- Лоренцо, здравей! Преди дни излезе новата ти ария. Как успяваш да съчетаеш ученето с музиката?
- Училището е значимо за мен. Не пропущам час. Върви добре. Мога да се похваля, че нямам двойки - единствено петици и шестици имам.

- Кой е обичаният ти предмет?
- Географията ми подхожда. Това е обичаният ми предмет. Обичам да узнавам нови неща. Историята също ми е мощна. В учебниците има доста забавни тематики, които са ми любопитни.

- Предстои огромно събитие за фамилията ти - сватбата на майка ти с Гринго. Вълнуваш ли се?
- Честно казано, много се вълнувам. За първи път майка ми се дами. Имала е предходни връзки, само че до женитба не се е стигало. Затова съм леко разчувствуван. Ще бъде много забавно сигурно. Подготвил съм няколко изненади за мама и Гринго. Надявам се да се зарадват на тях. Все още не знам каква ще ми бъде ролята по време на сватбата.

- С Гринго по какъв начин се разбирате - чувстваш ли го като татко?
- Трудно е да кажа, че го усещам като татко. Все отново аз си имам баща. Много държа на Гринго, почитам го. Винаги диря помощ от него. Най-често го апелирам да не споделя на мама, когато съм направил някоя пакост. Той е по-снизходителен. Не ми се кара толкоз доста.

- На какво те е научил Гринго?
- Да бъда почтен и добър. Дава ми препоръки и по какъв начин да се държа с девойките (смее се). Най-вече ми е оказал помощ да стана мъжага, какъвто е той. Основно с него водим мъжките диалози.

- Имаш ли си другарка?
- Да, имам си гадже. Заедно сме от няколко месеца. Тя е с три години по-голяма от мен. Хванах си кака, да ме отрака, както се споделя в поговорката (смее се).

- Имаш няколко независими песни. Работиш ли по нови планове?
- Преди няколко дни излезе новата ми ария. За кариера още не мога да приказвам. Моето не е тъкмо това. Имам прекомерно малко песни, с цел да приказваме за сериозна кариера.

- А мечтаеш ли да направиш огромна кариера?
- Естествено. Натам съм тръгнал. Майка ми доста ми оказва помощ. Дава ми непрекъснато препоръки. Има и рецензия от нейна страна, само че това е обикновено. Тя е огромна изпълнителка и аз желая да я стигна. Една от фантазиите ми е да реализира това, което е постигнала майка ми. Това го споделям постоянно. Тя ми е модел за подражателство.

- Имате ли концепцията да извършите дует - сред майка и наследник?
- Засега не. Амбицирал съм се да работя самичък с музиката. След време - не се знае.

- Какво обича да прави Лоренцо в свободното си време?
- Имам доста занимания. Едно от тях е да играя футбол. Често вървя и на кино. Обичам всевъзможни филми. Харесва ми и да пътувам. Обожавам да съм на нови места. Да видя хубостите на България и света. Доста постоянно пътувам из страната, само че желая да обиколя и други страни. Като цяло животът ми е забавен.

- Коя страна мечтаеш да посетиш?
- От години желаех да отида в Америка и не щеш ли и тази фантазия ще стане действителност. През май месец ще отпътува за Щатите с мама. Тя има турне в Съединени американски щати и Канада и аз ще бъда с нея. Визите ни към този момент са подготвени. Набелязал съм местата, които желая да посетя. На първо място в листата ми е Сентръл парк в Ню Йорк. Чувал съм хубави работи за него. Искам да го прегледам. На фотоси наподобява супер красиво, уповавам се онлайн да е още по-вълнуващо. Другото е Ниагарският водопад, който е на границата сред Съединени американски щати и Канада. Който върви в Америка, постоянно отива там, тъй че и аз няма да съм изключение.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР