Пред “Армеец” разтоварват стадо тикви. Време е за тиквеник. Това

...
Пред “Армеец” разтоварват стадо тикви. Време е за тиквеник. Това
Коментари Харесай

Велислав Минеков: Време е за тиквеник

Пред “Армеец” разтоварват стадо тикви. Време е за тиквеник. Това написа на страницата си във Facebook скулптурът Велислав Минеков, който е част от протестиращото "Отровно трио ". В същото време ГЕРБ се събира на Национална конференция. На форума ще участват министри, кметове, депутати, евродепутати и регионални шефове от партията. Очаква се министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов да произнесе тирада пред хората си.

По-рано Велислав Минеков се възмути от хората, които поддържат митинга, само че не вземат участие в него.

"Не ме боли от Недялко, Блъсков, Мадам В, Беновска и цялата пеевска компания. Боли ме от хора, които съм смятал за съидейници. Креватните революционери и философията под плажния чадър е съответна с дъхът на чесън от устата на каскетните ви тикви. Пожеланото съвършенство е непостижимо дело. В този инцидентен поминък преглъщането с безмълвие е унизително, само че потребно ", разяснява Минеков.

София към момента е под обсада. В центъра на града остават 3 палаткови лагера, а някои от протестиращите оповестиха гладна стачка. 6-ти ден остава и блокадата край Стара Загора. Протестиращите настояват, че пускат всички, които желаят да минат по пътя към автомагистрала "Тракия ", само че ги серпантина полицията. В отворено писмо недоволните настояха кметът на Стара Загора да изиска отдръпването на органите на реда, които не пропущат коли през блокадата. Исканията остават същите - оставка на държавното управление и на основния прокурор.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР