Пречистване на тялото, което помага болестта рак да не споходи

...
Пречистване на тялото, което помага болестта рак да не споходи
Коментари Харесай

Едно пречистване на тялото с тази смес ни пази от рак цял живот. Изгонете токсините, които рушат организма ви

Пречистване на тялото, което оказва помощ заболяването рак да не споходи индивида дълготрайно време след използването! Едно филтриране на организма всякога може да ни защищити от тежки заболявания като рак
Едно филтриране на организма постоянно може да ни защищити от тежки заболявания като рак

Много от заболяванията идват поради запушване на организма с отрови, които безусловно могат да го съсипят. Вредни храни, питиета, изпарения от коли и така нататък

водят непрекъснато до съдбовно заболяване като рак да вземем за пример. Разбира се, стресът също оказва доста огромно въздействие, само че когато в тялото има отрови, това въздействие става голямо, тъй като имунната система се срутва.

Най-добрият излаз е да бъде осъществено филтриране на организма. Мнозина го вършат за намаляване, само че по-съществената му роля е предотвратяване от заболявания. Рецепта за алкална вода е идеална за тези случаи.

Рецепта: Напълвате двулитров буркан с вода. Преди това бурканът е належащо да бъде сносно почистен. Слагате нарязан лимон в нея. По-добре е лимонът да бъде био, само че в случай че не е, отделете кората от него. Накрая пускате в течността 1 ч. л. Хималайска сол. Затваряте добре буркана и оставяте всичко за 12 часа престой. Нека температурата бъде стайна.

Употреба: Така се получава алкална вода, която би трябвало да се пие заран и постоянно на гладно. От нея се пият 3 чаши едновременно. Продължава се с по 3 всяка заран за най-малко седмица. После се почива в идващите 7 дни и отново се продължава за седмица. Процедурата се повтаря според какъв брой мощен желаете да се получи резултатът.

Проучванията разкриват, че в случай че цяла година се пие алкална вода, то човешкият живот би могло да бъде продължен най-малко с 5 години. Освен това вероятността от рак е микроскопична, както и от други тежки болести. На всичкото от горната страна се и отслабва, което още повече държи заболяванията настрани.

Чрез това филтриране на тялото в действителност се реализира дългогодишен резултат, тъй като е потвърдено, че преди закуска постоянно би трябвало да се пие вода, с цел да разгради насъбраната през нощта киселинна среда в организма.

Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР