Пречистване на черния дроб с храна е възможно. Пригответе си

...
Пречистване на черния дроб с храна е възможно. Пригответе си
Коментари Харесай

За възстановяване на черния дроб: Яжте 2 пъти седмично, обновява всяка клетка в тялото!

Пречистване на черния дроб с храна е допустимо. Пригответе си тази вкусна закуска!

Черният дроб е най-важният орган в тялото, тъй като здравето на целия организъм зависи от него. Той филтрира всички замърсявания. Можете да му помогнете, като ядете тази закуска заран.

Ако чувствате хронична отмалялост, усещате горчив и железен усет в устата си и имате жълт налеп по езика си, това значи, че имате проблем с черния дроб.

Ако непрекъснато преяждате или ядете нездравословни храни, пушите и пиете алкохол, приемате мощни медикаменти, то вие натоварвате този значим орган.

Експертите са сигурни, че черният дроб може да се възвърне, в случай че всеки ден закусвате овесена каша.

Овесът блокира усвояването на нездравословните субстанции и форсира елиминирането на токсините. Улеснява процеса на храносмилане. Осигурява на тялото нужната сила.

Тиквата (почистена и нарязана на кубчета: 20 до 40 грама) възвръща клетъчните структури на черния дроб и го подмладява. Подпомага прочистването на всички органи. Консумацията на сурова тиква на гладно усъвършенства функционалността на стомаха и храносмилателния тракт.

Стафиди – половин шепа (добре измити и отделени) усъвършенстват функционалността на черния дроб, подкрепят обновяването на клетките.

Вижте още: Ползи от зелевите листа

Бадемите възстановяват функционалността на черния дроб.

Сложете всички съставки в дребна тенджера. Добавете вода или мляко, след което оставете да заври. Може да добавите и малко сол. Когато заври, свалете от котлона, покрийте и оставете да престои за малко.

Препоръчително е да ядете тази каша най-малко 2 до 3 пъти седмично за филтриране на черния дроб. Бързо се усвоява. Придава лекост, сила и отстранява неприятния налеп по езика.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР