Пречистете кръвта си по естествен и натурален начин с тези

...
Пречистете кръвта си по естествен и натурален начин с тези
Коментари Харесай

ОСЕМ чудни билки, с които ще пречистим кръвта и ще забравим за опасността от инфаркт и рак

Пречистете кръвта си по натурален и естествен метод с тези билки и подправки и се предпазете от инфаркт и рак. Това е значимо, тъй като кръвта дава отговор за преноса на детайли към клетките за осъществяване на следните задания:

Респираторни: Пренася О2 и отделя въглеродния диоксид през белите дробове.
Имунни: Защитава тялото посредством белите кръвни телца и антителата в плазмата.
Отделителни: Събира отпадъчните и остатъчните субстанции и ги отстранява.
Пренос: Пренася протеини, мазнини, въглехидрати, хормони и така нататък
Регулаторни: Поддържа салдото на водата и йоните в тялото и контролира телесната температура.

Кръвта прави всевъзможен тип значими действия и е нужно да бъде поддържана чиста. Натрупването на отрови би могло да се появи поради:
-Недостатъчна физическа интензивност
-Диета, богата на скотски протеини
-Липса на здравословна храна в менюто

И това е забавно - Глухарчето топи мазнините - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Ако не отделяте време за филтриране на кръвта си, неприятните ви привички могат да доведат до съществени проблеми, даже и до инфаркт или рак. По-долу ще си поговорим за билките и подправките, които биха могли да пречистят кръвта ви по натурален и здравословен метод.

1. Чесън
Първата пречистваща фалшификация, която ще ви предложим, е чесънът. Той спомага за предотвратяването на хипертонията и неприятното кръвообращение, защото понижава равнищата на неприятния холестерол (LDL) в кръвта. Чесънът защищава артериите, най-много аортата, коронарните артерии и церебралните артерии, като разрешава на кръвта да минава необезпокоявана в органите. Той е богат и на серни съединения (алицин). Те са нужни за премахването на токсините от кръвта, като в същото време подкрепят елиминирането на нездравословни микроорганизми от червата. Може да увеличите потреблението си на чесън като изяждате по две скилидки чесън заран или просто като го включите в диетата си.

2. Глухарче
Глухарчето съдържа огромно количество антиоксиданти и голям брой хранителни субстанции, които пречистват храносмилателния тракт от отрови. То спомага също и за лекуването на чернодробни болести и за премахването на токсините от кръвта. Глухарчето пораства свободно край полетата и градините и има отличителни жълти цветове и назъбени листа. Най-лесният метод за консумирането му е под формата на чай посредством варене на листата и изпиването на течността от тях като при всеки различен чай. Можете също да пиете този чай като сурогат на кофеина. Наслаждавайте се на най-много 3 чаши на ден.

3. Куркума
Това растение произлиза от Индия и е добре познато и постоянно използвано от епохи. Макар че нормално се употребява поради вкусовите си качества, куркумата има също и голям брой лечебни свойства, за които си заслужава да разберете. Едно от основните й качества е силата й да се бори с рака. Също по този начин тяспомага да се възстановят уврежданията на ДНК и да се облекчат хроничните възпаления. Освен това куркумата е противовъзпалително средство способства за предварителната защита на сърдечни болести и кръвни съсиреци. Също по този начин тя пречи на плаката да се натрупва в артериите и понижава неприятния холестерол (LDL).

4. Босилек
Босилекът спомага на черния дроб и бъбреците да отстранен насъбраните в тялото отрови. Това защищава от храносмилателни проблеми и инфекции. Освен това той работи като диуретик за елиминирането на всички отрови, които може да се крият в кръвта.

5. Кориандър
Кориандърът е пречистваща билка, която оказва помощ съответно за премахването на живака и други нездравословни минерали от кръвта. Наличието на прекалено количество живак в кръвта е доста по-често срещан проблем, в сравнение с допускате. Все отново той може да се срещне на всички места, от зъбните пломби до някои избрани типове риба, в случай че се прекали с тях.

6. Магарешки трън
Семената на магарешкия трън са известни в медицинските среди с флавоноидите в тях. Те спомагат да се възстановят повредените кафези и да се предпазят новите кафези. Те също по този начин подтикват производството на ензими, които са жизненоважни за процесите на преобразяване на токсините в разтворими субстанции, за елиминирането им от тялото.

7. Коприва
Листата от коприва са потребни за пречистването на кръвта заради дейните субстанции в тях, като да вземем за пример хистамин и мравчена киселина. Копривата е и хемостатик, което значи, че тя има способността да стопира кръвоизливи и маточни кръвотечения. Освен това тя спомага за управлението на хемофилията, дисменореята, хемоптизиса и други разстройства, свързани с менопаузата. Ако желаете да се справите с тези проблеми, консумирайте по една супена лъжица свеж сок от коприва. Ако ви тече кръв от носа, потопете в сока късче памук или кърпичка и сложете в носа.

8. Кукувича прежда
Кукувичата прежда е паразитно растение, което съдържа високи равнища на флавоноиди. То има мощни детоксикиращи свойства и подкрепя за премахването на непотребните отрови от черния дроб. Кукувичата прежда е доста ефикасна и в пречистването на кръвта, с помощта на микроорганизмите в нея. Освен това тя способства за поддържането на здрава кожа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР