Преболедувалият коронавирус Николай Бареков разказа за много странен симптом, който

...
Преболедувалият коронавирус Николай Бареков разказа за много странен симптом, който
Коментари Харесай

Бареков разказа за странен симптом, който прави COVID-19 още по-опасен

Преболедувалият ковид Николай Бареков описа за доста чудноват признак, който се появява едвам при 2-3% от заболелите.

По думите му това са най-вече доста здрави физически хора.

Ето какво разкрива още той във Facebook за лекуването на COVID-19.

" По мотив въпросите дали бих си поставил ваксина. Не, тъй като го изкарахме Коронавирус с цялата фамилия. Имаме висок % антитела, само че имунитетът на клетъчно равнище, който е най-съществен, на практика е за цялостен живот.

Не съм се лекувал с медикаменти от скъпите, нито моите близки. Прехваленият Ремдесевир, който употребяват превантивно българските политици и олигарси - не ви предлагам за лекуване от Коронавирус, тъй като е извънредно тежък препарат, който им унищожава съдбовно черния дроб.

Аз изкарах вируса извънредно леко, може би, тъй като съм трениращ мъж и пих най-обикновен антибиотик азитромицин от ден 5 и хинин в две разновидности, както и съветския противовирусен препарат Арбидол в границите на 5 дни. Слушах способени лекари.

Понеже нямах забележими признаци и температура - започнах лекуване някъде от ден 4 и последователно разполагах артилерията от лекарства по отношение на вируса. Започнах с арбидол и хинин и го доубих след 8 ден с маларон - атовикуон.

На ден 10 вирусът се обади с нощна болежка в гърба и утринна температура за напълно малко от 37 градуса. Това бе и неговото финално малко издихание. Хининът и моят ген/имунитет му бяха видели сметката.

Пих доста чай с лимон и мед, запарка с магданоз и витамини. Промените ми в белия дроб процентно бяха дневно 4 - 0,07%, дневно 16 - 0,5%.

Има и разнообразни антикоагуланти, само че на мен ми бяха дадени единствено леките на основата на хранителни добавки. Следи се и кръвната картина по значими индикатори като феритин, Д-димери, CRPv, фиброген, LDH, индикатори за черния дроб.

Спазвах цялостна отмора и релакс. Имах доста сила и висок тонус и дори не можех да дремя от тях. Това също е признак на Коронавирус - към 2-3% от инфектираните получаваме супер тонус, вместо изнемощялост - това са най-вече физически здрави хора без признаци и вирусът ги употребява, с цел да го сеят като “суперспредитори” измежду доста други хора.

Спазвах цялостна изолираност и карантина и по тази причина не съм бил нездравословен за близките. Бъдете здрави и устойчиви. Дойде ли вирусът си кажете, че ще му видите сметката. Търпение за две седмици и без суматоха.

Имунитетът желае успокоение и здрав дух и тяло, което се построява с доста спорт и положителни страсти.

Бил съм имунизиран по линия на СЗО с всички останали африкански ваксини и съм преборвал вирусни инфекции в джунглите на Африка, Азия и Латинска Америка и тогава се лекувах единствено с хинин. Така правеше и баба ми с мен, когато настивах като дете. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР