Преблемът на телевизията бил, че централата от чужбина отпускала само

...
Преблемът на телевизията бил, че централата от чужбина отпускала само
Коментари Харесай

Е Това Вече Дойде Като Гръм От Ясно Небе! Уволняват Най-Красивата Звезда На Бтв! Вижте Причината, Бият Шута На Горещата

Преблемът на малкия екран бил, че централата от чужбина отпускала единствено три места за синоптици. Те са заети от Емо Чолаков, Христина Балински и Натали.

Но русокоската нямала непрекъснат щат. В деня, в който Станислава Цалова се прибирала на работа, заместничката й следвало да бъде уволнена.

За маркетинг шефовете уволнението на дългокраката русокоска бил проблем. Защото тя била едно от обичаните лица на медията.

Само седмици след първата си поява на медията тя събра доста по-голяма фенска маса от тази даже на Никол Станкулова. Въпреки това мъчно ще я задържат на работа.

„ Ако желаят Натали да остане, ще би трябвало да лобират за нея пред шефовете от чужбина, а тях не ги интересува кой е звезда и кой – не. Интересуват ги единствено голите числа.

Ако са решили, че в малкия екран има бюджет единствено за трима синоптици, мъчно ще се съгласят на четвърти щат ”, считат от Би Ти Ви.

Според тях с цел да остане Натали, би трябвало да бъде уволнен различен, написа разкрития.ком. Което е съвсем невероятно. Защото Емил Чолаков и Христина Балинска не се били провинили с нищо, с цел да бъдат уволнени.

Станислава Цалова също нямало по какъв начин да бъде отстранена от работа, тъй като е лоялна към медията. А и законът я пази, защото има дете под 3-годишна възраст.

Остава опцията да се убедят хората от чужбина, че този четвърти щат е належащ. Защото в случай че някой излезе в отпуск или по болест, налагало се другите да работят без почивен ден.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР