Пребиваването в парламента няма никакво значение, ако не могат да

...
Пребиваването в парламента няма никакво значение, ако не могат да
Коментари Харесай

Бабикян: Очевидно няма капацитет да се реформира страната

" Пребиваването в Народното събрание няма никакво значение, в случай че не могат да се произведат резултатите, които са нужни ".

Това съобщи пред Арман Бабикян, един от водачите на " Ние идваме ", като по този начин изясни решението на политическата групировка да се отдръпна от присъединяване в предварителните избори на 2 октомври.

" Основното, което е значимо, е, че п ри настрана явяване на така наречен партии на смяната, не може да се създаде резултатът, който беше обещан на обществото - правосъдна промяна, рационализация на страната, справяне с рецесиите. Очевидно е, че устойчиво държавно управление не се случва по този метод, постоянен потенциал в Народното събрание - също. От друга страна - братоубийствена война сред партии, които са единомишленици, е глупава и основава наслада у Борисов, у Движение за права и свободи и така нататък ", изясни той.

По думите на Арман Бабикян политическите сили, които настояват, че желаят да трансформират страната, не намират сили, с цел да си подадат ръка, а санкционират хората да вървят още веднъж до урните, към този момент би трябвало да са наясно, че по този начин не става.

" Тежките промени, които са се случвали в България, са произлезли съвсем постоянно от случаи, в които политиците са съумели да надмогнат егото си да си подадат ръка, с цел да прескочат сложния миг в историята на страната. В момента следим солови осъществявания на обособени политически сили. Очевидно няма потенциал, с цел да се реалокира рецесията и да се реформира страната и в такива случаи се подава ръка и се търсят други, които могат да оказват помощ, а не се вглеждаш в пъпа си ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР