Пребиват млад мъж, чупят и телефона на момиче Страшен екшън

...
Пребиват млад мъж, чупят и телефона на момиче Страшен екшън
Коментари Харесай

Бургаски надзиратели предизвикаха бой в дискотека, плашат със служебни карти

Пребиват млад мъж, чупят и телефона на момиче

Страшен екшън са провокирали 7 бургаски надзиратели в дискотека през уикенда , научи Флагман.бг.

В събота против неделя вечерта служители на Министерството на правораздаването, прелестно почерпени, се отправили към хитово нощно заведение.

Проблемите почнали още на вратата, когато те отказали да си платят таксата за вход.

Незабавно извадили служебните си карти, легитимирали се и настояли да влязат като служебни лица . Отказали да оставят на входа и служебните си палки, които взели в себе си, очевидно за самоотбрана. Изтъкнали, че всички ги познават и някой можело да ги нападне, поради което те трябвало да се пазят.

Разбира се им било отказано и им се дало да схванат, че би трябвало да съблюдават разпоредбите .

Част от компанията си платили и си оставили бойните палки, откакто видели, че номерът им няма да мине, само че други продължавали да упорстват, че би трябвало да ги пуснат при специфични условия.

След като недоразумението било изчистено, компанията въпреки всичко влезнала, само че с това не свършили проблемите.

Около 03:30 часа трима от надзирателите се сбили с клиент. Двама от тях го хванали за ръцете, а различен го нокаутирал. В блъсканица е строшен мобилния телефон на момиче, стоящо на прилежащата маса и нямащо нищо общо с двете компании – на надзирателите и пребития .

Охранителите са работили професионално, пробвали се да изведат на открито буйстващите държавни чиновници, които би следвало да са за образец, само че изненадващо срещани отпор.

Н адзирателите още веднъж размятали служебните си карти и заплашили, че са служебни лица и никой нямал право да ги пипа .

Изведени са на открито деликатно, а в това време е подаден сигнал на телефон 112.

П реди да дойдат служителите на реда част от компанията се разбягала, а друга продължавала със служебните си карти от Бургаския областен затвор да плаши охранителите .

Момичето, чийто телефон е строшен, е подало тъжба в Първо районно управление (на МВР) Бургас, научи Флагман.бг. Жалба с приложено здравно е подал и нападнатият бургазлия. Ясно е кои са причинителите и към този момент е почнала инспекция на отдел „ Вътрешна сигурност “ към Министерството на правораздаването.

„ Аз съм в отпуск и съм в София. Тече инспекция, не съм осведомен с резултатите от нея. След като завърши инспекцията, ще мога да дам информация по нея. Служителите са били в отвън работно време “ , сподели пред Флагман.бг Янчо Желев , шеф на Бургаския затвор.

На въпрос, че дали знае, че подчинените му са размахвали служебните си карти, той отговори следното: " Има сигнал до полицията, има направени докладни от и инспекция в пандиза. Когато завърши, ще Ви отговоря. В момента не мога да кажа нищо, без да съм осведомен с резултатите. Не съм участвал и не мога да Ви отговоря какво е станало “
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР