Пребиха с чук съпруга на третия най-влиятелен политик в американското

...
Пребиха с чук съпруга на третия най-влиятелен политик в американското
Коментари Харесай

Нападение с чук: Съпругът на Нанси Пелоси е в болница за операция


Пребиха с чук брачна половинка на третия най-влиятелен политик в американското държавно управление – ръководителят на Долната камара на Конгреса. 82-годишният Пол Пелоси е със съществени пострадвания. Той е признат в болница за интервенция, като се чака да се възвърне изцяло.

Нападението е било осъществено в дома на двойката в Сан Франциско. Според полицията задачата е била Нанси Пелоси, само че тя е била отвън града.

Задържан за офанзивата е 42-годишен мъж. Според американски медии той има крайнодесни убеждения и е последовател на разнообразни тайни теории.

Полицията към момента не е разкрила претекстовете, само че президентът Байдън дефинира офанзивата като „ политически стимулирана “.

„ Съобщава се, че арестуваният си е припявал същия напев, който беше употребен на 6 януари при офанзивите против Капитолия. Не мога да го подсигурявам, само че мога да ви кажа какво е докладвано. Песента беше: " Къде е Нанси? Къде е Нанси? Къде е Нанси? Това е непоносимо “, сподели президентът на Съединени американски щати Джо Байдън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР