Пребиха го като куче и сега разграбват вещите му! -

...
Пребиха го като куче и сега разграбват вещите му! -
Коментари Харесай

Няма пари да погребат Денди

" Пребиха го като куче и в този момент разграбват движимостите му! " - оплака се племенница на Денди. Покойният столичен безгрижник умря след близо месец в кома. Анна разкрива, че цигуларят Кристофър, който живееше с Денди до мистериозното му пребиване, към този момент умерено изнася движимости от жилището им. По думите й Кристофър е отишъл в нощта след гибелта на Любомир Милчев в дома им и е изнесъл оттова няколко куфара с движимости. Какво е имало в тях, не е ясно. Възможно е Кристофър да е прибрал част от персоналните си движимости, само че може да е взел и други неща, безпокоят се близки на умрелия. Бонвиванът има солидна сбирка от скъпи движимости и антики, до които фамилията му няма достъп поради Кристофър. Къде и кой ще прибере неповторимите полезности остава мистерия.

" Не сме взели нищо от нещата на Денди. Дори нямаме облекла, с които да го погребем. Кристофър заслужава да бъде съден за задържане на движимости на умрял човек ", безапелационна е племенницата на покойника, написа " България Днес ". Тя добавя, че тече следствие за случилото се на 17 февруари, само че никой не им дава никаква информация.

" В момента вършат аутопсия, към момента не знаем по кое време ще бъде погребението. "

Анна разкрива, че Хининус, най-верният другар на Денди, към момента е в Кристофър. Младежът е заречен тази седмица да съобщи кучето на фамилията на починалия безгрижник. Кристофър се държал извънредно безсрамно с роднините на Денди и към този момент месец държал в плен Хининус, споделя племенницата на светския хроникьор. Кучето е настанено при родственици на музиканта, без да има изясненост за какво Кристофър не връща животинката на най-близките на Денди.

" Обещаха ни да ни върнат Хининус тази седмица, само че след толкоз неистини ми е мъчно да допускам. Докато не се случи, няма да съм спокойна ", добавя Анна.

Кучето на светския хроникьор изчезва още в деня, когато Денди беше пребит. Според сведенията, които има Анна, Кристофър Кем прибира домашния любим и отхвърля да го върне.
Във съдбовния ден Денди е открит паднал на пода в дома си. Безпомощният публицист е открит точно от Кристофър, с който дели освен жилището, само че и живота си. Черепът на Денди е надробен.



Кристофър

Кристофър, който е махленски музикант и е родом от Плевен, излиза от вкъщи им на 17 февруари в 14 ч. и се прибира няколко часа след среднощ. Намира Денди на земята в локва кръв. Светският хроникьор незабавно е закаран в болница " Св. Анна ", където са му направени няколко интервенции. Денди изпада в кома, а лекарите споделиха, че контузиите му са доста тежки и на писателя ще му е извънредно мъчно да се пребори за живота си. За жал, макар положените старания Любомир Милчев умря предходната неделя.

В същото време, до момента в който Денди лежи в кома в болничното заведение, Кристофър бе привикан в 6-о РПУ за разпит, само че по този начин и не се разбра какво е споделил с ченгетата цигуларят. По-късно се появиха версиите, че Денди е бил атакуван, с цел да бъде ограбен, защото непрестанно носел със себе си скъпи движимости. Появи се и догадка, че светският хроникьор се е спънал и е паднал в дома си, където свиреп е наранил главата си. Разследването по случая тече и сега, само че над какви версии работят органите на реда остава мистерия.

След случката Кристофър мистериозно се покрива, не дава отговор на телефонни позвънявания и приятелите му потулват истината към това къде се намира момчето и за какво не споделя какво е видял.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР