Преасфалтирането на участъка от път II-16 Своге - София ще

...
Преасфалтирането на участъка от път II-16 Своге - София ще
Коментари Харесай

Отлагат преасфалтирането на отсечка от пътя Своге - София

Преасфалтирането на сектора от път II-16 Своге - София ще бъде на 7 септември (петък) поради предстоящите дъждове на следващия ден. Прогнозата на синоптиците е за превалявания през целия ден, а при сходни метеорологични условия е невероятно полагането на нов асфалт. Това оповестиха от АПИ.
Днес продължи фрезоването на пътната настилка и почистването на трасето в сектора от път II-16 Своге – София, което е част от подготовката за идните асфалтови работи в правата от водостока, преди пътния случай до моста над река Лесковдолска. Дейностите се правят без прекъсване на придвижването в една лента.
На 5 и 6 септември придвижването в сектора ще се прави без ограничаване. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация.
На 7 септември ще стартира преасфалтирането на правата и придвижването по път II-16 Своге - София ще бъде спряно. Обходните направления за леките коли са път II-81 София - Монтана и по-късно път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход. Път II-81 - проход „ Петрохан “, на територията на Софийска област, също е в ремонт и в този сектор водачите би трябвало да карат с по-ниска скорост и да съблюдават прецизно пътната сигнализация.
Тежкотоварните камиони и рейсовете, идващи от Видин по път Е-79 и пътуващи към Своге, с цел да не влизат в Искърското дефиле ще бъдат отклонявани при Ребърково в посока Ботевград. Леките коли и локалният трафик, пътуващ от София към Своге, ще могат да минават по път II-16 в двете направления до отклонението за село Редина.
Припомняме, че точно на пътя Своге - София катастрофира тежко рейс, при което починаха 17 души.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР