Празнуването на Нова година е радостно събитие и може да

...
Празнуването на Нова година е радостно събитие и може да
Коментари Харесай

Как да отпразнуваме Новата 2022 година според фън шуй

Празнуването на Нова година е радостно събитие и може да се означи съгласно традициите на фън шуй. Благодарение на китайските учения всеки ще може да внесе шанс и разцвет в живота си през цялата 2022 година.

Важно е да празнувате Нова година, тъй че идващите 12 месеца да са сполучливи, а за това е значимо да спечелите благоразположението на новия настойник. Експертите предлагат да следвате учението на фън шуй, с цел да посрещнете сполучливо 2022 година. Правилно определените тоалети и украшения, както и сполучливото сервиране на масата и подаръците ще оказват помощ за основаването на празнична атмосфера.

1.       Почистване
6 евтини декора, с които домът ви ще засияе на Нова година
Преди Нова година ни се желае да напълним къщата с празнична атмосфера, само че не всеки път има опция да похарчим спомагателни суми за укра...
Прочети повече
Според разпоредбите на фън шуй, би трябвало да отпразнувате Нова година на чисто и преди да започнете да украсявате дома си, би трябвало да го почистите усърдно. Важно е да обърнете внимание освен на чистите подове, само че и да се справяте с нещата: някои от тях би трябвало да бъдат подарени или изхвърлени, с цел да не замърсяват дома и да притеглят злощастие в къщата. Чистотата и редът ще оказват помощ за привличането на силата на благоденствие, благосъстояние и разцвет.

2.       Място за коледното дърво

Според разпоредбите на китайското обучение всички предмети би трябвало да бъдат подредени в зони, с цел да се насочи силата в вярната посока и да се реализира разцвет. Коледното дърво, главната декорация на празника, би трябвало да бъде подложен в избрана зона, с цел да притегли нужните промени:

·         южният бранш е виновен за репутацията и признанието;

·         югозапад - за естетика в персоналния живот;
Храните, които е ВАЖНО да участват на трапезата за Нова Година
Хубавото на Новата Година е символичната опция човек да стартира живота си начисто. Едно от значимите неща, които се свързват с този...
Прочети повече
·         югоизточният бранш дава отговор за материалното благополучие;

·         центърът на стаята е виновен за положителното здраве на цялото семейство;

·         западният бранш ще помогне за зачеването и раждането на крепко потомство;

·         източният бранш е виновен за фамилното щастие;

·         северният бранш ще помогне за намиране на триумф в бизнес среда, за започване на кариера;
ФЪН ШУЙ препоръки ": Как да изберете цветовете в дома си
Цветовете имат доста значима роля в живота и всеки един си има своето значение и носи несъмнено въодушевление и възприятие. Ето за какво съгласно Фъ...
Прочети повече
·         северозападната зона ще помогне да се намерят съидейници.

3.       Декорации

Символите на Фън Шуй би трябвало да бъдат окачени на Коледното дърво: топки с китайски знаци, монета на лента. Поставянето на фигурката на новия настойник Тигъра също ще бъде значимо. Можете да го поставите както под дървото, по този начин и на празничната софра.

4.       Талисмани

През 2022 година, под егидата на Тигъра, касичките ще бъдат изключително настоящи, което ще помогне за запазването и увеличението на благосъстоянието на фамилията. За тези цели си коства да употребявате касички под формата на бикове или свине.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР