Празниците за бившата съпруга на Бойко Борисова нямат край, защото

...
Празниците за бившата съпруга на Бойко Борисова нямат край, защото
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко Борисов с райско парти за рождения си ден

 Празниците за някогашната брачна половинка на Бойко Борисова нямат край, тъй като незабавно след Коледа и Нова година тя посрещна и рождения си ден. Хубавият мотив доктор Стела Костова за следващ път означи в Америка, където живее от дълги години.

На персоналния си празник уважаваната лекарка и майка на единствената щерка на министър-председателя не посрещна гостите си вкъщи, а в райските градини на известен ресторант. Заведението се намира в курортното градче Корона дел Мар, което е ситуирано на крайбрежията на Тихия океан. Всъщност то се намира на няколко минути път с кола от къщата на Стела, която още преди време се откри трайно в щата Калифорния. Макар да е родена през зимата, там климатът е превъзходен и времето разрешило шеметната празнична вечеря да се организира в градината.

Малцина знаят, че заниманието на докторката в действителност е градинарството, а нейната огромна уязвимост са цветята, написа " Ретро ". Именно по тази причина решила точно на рождения си ден да се потопи в красива конюнктура, която да радва както нея, по този начин и шепата посетители, които участвали на тържествената вечеря.

Десетки честитки някогашната брачна половинка на Борисов получила и от България. Приятели, съученици и родственици не пропуснали да я поздравят и да й пожелаят да бъде все по този начин красива. От сестра й Петя, която също е доктор, само че практикува у нас, при Стела пристигнала специфична изненада. Всяка година тя и фамилията й имали традиция да сюрпризират рожденичката с кошница цветя и блага картичка с обръщение.

Натоварената стратегия на лекарката не й разрешава да се връща толкоз постоянно в България, само че пък с помощта на новите интернет технологии постоянно се виждала с дъщеря си и внучетата по телефона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР