Празниците се задават зад ъгъла, очакваме скоро да падне първият

...
Празниците се задават зад ъгъла, очакваме скоро да падне първият
Коментари Харесай

На лов за подаръци и награди!

Празниците се задават зад ъгъла, чакаме скоро да падне първият сняг и да се настроим публично на празнична вълна, само че преди този момент коледният дух е предшестван от шопинг тресчица... Много постоянно се чудим какви дарове да изберем за околните си, губим време в циркулиране по магазините без концепция или ставаме жертви на трафика, по тази причина ви питаме:

Започнахте ли да мислите към този момент за дарове или сте от хората, които оставят това начинание за последния миг?

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Добрата вест е, че към момента има време да се подготвим овреме за най-уютните празници през годината, а също така идват и огромните понижения, които са добра опция да разгледате за дарове за околните си, а за какво не и за себе си. За да бъде извършването на покупки допустимо най-организирано и без ненужно напрежение, вижте на какво е добре да обърнете внимание.

Сезонът на подаръците и премиите е тук!

По това време на годината, като се изключи че има доста понижения, дебнещи зад всеки ъгъл в моловете, може да се възползвате и от разнообразни промоционални търговски акции. По този метод, до момента в който плащате вашите покупки, може да спечелите спомагателна бонус премия – да вземем за пример ваучер за извършване на покупки на избрана стойност, уикенд бягство, нова техника или нещо друго.

Предварително обмисляне

Както на времето, по този начин и на бюджета. Направете си лист с хората, на които сте решили да извършите подарък, и помислите какво би ги зарадвало най-вече, без да надхвърляте избрания бюджет. Ако не обичате да ходите по магазините, възползвайте се от преимуществата на онлайн извършването на покупки. Понякога е допустимо да откриете и по-изгодни предложения в онлайн магазин, а и ще пропуснете лудата конкуренция по това време на годината в огромните търговски центрове. Да не приказваме, че сигурно ще си спестите време и от очакване по опашки.

А какво подаряваме най-често?

Факт е, че най-често по време на празниците се подаряват неща като сервизи за кафе или чай, книги, комплекти с козметични артикули, облекла, ръчно направени дарове и така нататък Сред по-нестандартните разновидности са ваучери за завършения, празнична фотосесия, кулинарни курсове и други. Истината в действителност е, че няма чак толкоз огромно значение какво ще подарите на вашите близки, тъй като най-големият подарък по празниците е времето, което прекарваме дружно. Струва си да заложите на него.

Възползвайте се от удобствата да плащате покупките си с банкова карта.

Разплащайки с нея, сигурно няма да препълните портмонето си с ресто от стотинки. Да не забравяме и виртуалния ПИН, с който можете да потвърдите онлайн заплащанията си с карта по сигурен метод. Услугата се употребява от най-големите картови организации и е изцяло безвъзмездна при първична регистрация. Затова се възползвайте от нея и си осигурете успокоение при извършването на покупки.

Докато избирате коледните дарове или попълвате дрешника си с находки от пониженията, се открива една скъпа опция пред вас. Плащайки с вашата кредитна карта Mastercard ® от UniCredit Bulbank, може да изживеете магията на мястото, където анимационните герои оживяват - Disneyland® Paris!

Включете се в акцията още в този момент и пробвайте шанса си!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР