Празниците са нещо, което всеки един човек обича! В България

...
Празниците са нещо, което всеки един човек обича! В България
Коментари Харесай

Търсите страхотна оферта за Нова година? Най-добрият градски СПА хотел на България ви очаква!

 Празниците са нещо, което всеки един човек обича! В България те несъмнено не са малцина, като всеки един носи в себе си очарованието на съответния сезон.

Есента е към края си и след броени дни декемврийската магия ще царува на всички места към нас. С първите дни от новия месец посрещаме и зимата -  сезонът, в който снежинките трансформират действителността в баснословен пейзаж, на всички места ухае на канела и борови клончета, а коледният дух чука на вратата.

Именно декември е месецът, в който означаваме едни от най-хубавите празници! На Бъдни вечер се събираме край фамилното огнище, на Коледа си разменяме дарове, а на Нова Година изпращаме с усмивка отминалите дни  и посрещаме новите със звънка наздравица, заричане и вяра. Хубавото на декември е, че всяка година идва още веднъж и ни дава късмет да бъдем по-добри, да осъществим сърцето си с обич, която да задържим по-дълго.

Точно по тази причина желаем да го превърнем в празненство, което да остави явен спомен в съзнанието ни – от тези, към които постоянно се завръщаме и даваме за образец.

Поканете празничното въодушевление с уютна конюнктура, богата музикална стратегия, вкусна храна и магична панорама. Съществува място, което предлага всичко това!

Побързайте да извършите своята резервация в този момент, и се насладете на незабравима Нова Година.

Парк и СПА Хотел Марково е приел Вашия празник за персонална идея, като настаняванията стартират още от 29-ти декември!

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ новогодишни пакети за 3 и 4 нощувки може да разгледате ТУК.

Какво по-добро начало на новата 2020 година от СПА отмора в комплекс, който е отличен от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за " Най-добър градски СПА Хотел за 2018 година “ Хотелът е ситуиран в непосредствена непосредственост до Европейската столица на културата и в същото време покрай доста туристически дестинации, които може да посетите. Така престоят Ви ще е изпълнен с разнородни прекарвания – комбинация сред природа и съвременна цивилизация.

Празничната стратегия стартира от 30-ти декември! За положителното въодушевление ще се погрижат надарените музиканти от струнен квартет Mistik, а вечерта ще приключи с DJ стратегия. Нощувките включват вкусна и здравословна закуска, а вечерта гостите ще могат да се насладят на изискана вечеря на богата блок маса. На нея ще откриете първокачествени ястия от месо, свежи зеленчуци и плодове, апетитни сирена и салами, на място изпечен самун и обичания на всички ни шоколадов шадраван.

В СПА центъра на Парк и СПА Хотел Марково ще имате опцията да се отдадете на миг за презареждане и цялостен релакс. Той разполага с два вътрешни басейна с температура на водата 32°C и 36°C, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес. Ако пък душата Ви бленува за мигове със фамилията, може да се забавлявате дружно с децата си в безплатния ни детски ъгъл, където грижовни аниматори са подготвили щури занимания или да се насладите на особено подбраната за малчугани тематична кино стратегия.

Празничните вечери ще бъдат изпълнени с изненади, тъй като в ресторант Belle Vue ще се разиграят томболи с доста награди, а най-голямата е панорамна разходка из град Пловдив с поръчковия модел Лимузина Chrysler 300 C.

На връх Нова Година - 31.12. нощта ще се трансформира в още по-голям празник със специфичното хумористично шоу на Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата от Комиците. За да бъде още по-невероятно прекарване, Шеф-готвачът ни и екипът му ще се погрижат за празничната вечеря с шестстепенно меню, отговарящо и на най-изтънчения усет. Веднага след хумористичното шоу, DJ програмата и танците ще бъдат водещи за вечерта. Броейки дружно последните секунди от 2019-та, тъкмо в 00:00 часа всички посетители ще могат да следят страхотната заря над един от най-старите градове в Европа – Пловдив.

На 1-ви януари, по случай  празника, от  Парк и СПА Хотел Марково ще приготвят апетитен брънч, а освобождението на стаите ще е късно, чак до 14:00 часа.

Побързайте и направете своята резервация! Посрещнете Новата година в Парк и СПА Хотел Марково с доста усмивки, обич и положително въодушевление!  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР