Празниците наближават и вече нямаме търпение да се съберем с

...
Празниците наближават и вече нямаме търпение да се съберем с
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп

Празниците наближават и към този момент нямаме самообладание да се съберем с цялото семейство. А какви изненади са ни подготвили звездите за тази седмица от месец декември?

Овен
Чака ви една доста забавна седмица. В службата и измежду сътрудниците ви са вероятни изненади и непредвидени събития. Възможни са фирмени празненства и различен тип обществени събития. Бъдете деликатни с флиртовете и закачките, в случай че сте обвързани, с цел да не си навлечете непотребни неприятности. След четвъртък ще сте много спокойни и ще отделите време на фамилните и домашните си каузи.

Телец
В началото на седмицата ще отделите време и внимание на обичан човек и ще го накарате да се усеща специфичен и обичан. След четвъртък ще имате забележителен пробив със служебните си каузи, ще спечелите спомагателни средства или ще получите бонус. По всяка възможност ще ви се отворят нови порти и шансове за напредък и ще се почувствате оценени.

Близнаци
В началото на седмицата не са изключени разправии с непосредствен до вас човек, на които по всяка възможност ще реагирате извънредно прочувствено. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате хладнокръвие и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща. След четвъртък много ще успокоите топката и ще имате потребност от отмора и домакински уют. Много е евентуално да отделите време на най-близките си хора и да се оставите да бъдете глезени от тях.

Рак
В началото на седмицата не е изключено да решите да извършите огромна инвестиция или да стартирате значим план, от които да печелите в следствие. След четвъртък може да очаквате забавни позвънявания или известия, както персонални, по този начин и професионални, които могат да се окажат много потребни и освежаващи и да разнообразят естественото протичане на дните ви до края на седмицата.

Лъв
Възможно е да имате изясняване на връзки с половинката или с непосредствен до вас човек през седмицата. Ще ви се наложи да извършите взаимни отстъпки със себе си по отношение на общото богатство, които по никакъв начин няма да ви се услаждат, само че ще са нужни, в случай че желаете да запазите връзките си. След сряда ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от обществените си задължения и да оставите време за себе си и за някое ваше занимание.

Дева
В началото на седмицата ще съумеете да изгладите от дълго време тормозещи ви спорове с колегата. Не е изключено да предприемете взаимни нови инициативи и да решите да раздвижите рутината в връзките си. Възможни са срещи с хора от висок обществен сан, които може да се окажат много решаващи за бъдещото ви развиване. Много е евентуално да сключите подмолни сделки или да кроите значими бъдещи проекти, за чиято реализация обаче може да ви се наложи да почакате известно време.

Везни
Вие, Везни, ще посещавате разнообразни обществени събития при започване на седмицата. Не е изключено да се натъкнете на значими хора, които ще се окажат основни в живота ви. Възможно е с помощта на тях да ви се отворят нови порти и благоприятни условия за развиване. След четвъртък са евентуални щастливи случайности и забавни оферти, които ще ви се стоварват като гръм от ясно небе, само че ще са тъкмо това, от което най-силно се нуждаете.

Скорпион
В началото на седмицата по всяка възможност ще има хора, които ще са на друго мнение от вашето и да ви провокират да защитавате позициите си. Добре е да съумявате да запазвате хладнокръвие, с цел да не олеквате и губите почва под краката си. След четвъртък ще сте задоволително систематични, поредни и старателни и ще съумеете да докажете на всички към вас на какво в действителност сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и отговорности.

Стрелец
В началото на седмицата ще се занимавате с любовни въпроси. Обвързаните ще стигнат до значими взаимни отстъпки с половинката, до момента в който свободните ще завоюват обект на пристрастеността си. След сряда ще се насочите да решавате служебните си задължения. Ще сте извънредно пробивни и целеустремени. Много е евентуално да извършите забележителен пробив в работата си и пред висшестоящите.

Козирог
Вие, Козирози, при започване на седмицата не е изключено да приемате нещата по-навътре в сравнение с са в действителност и да търсите интрига там, където я няма. Пазете нервите си и не си създавайте изличен стрес за неща, за които не сте сигурни и които не сте ревизирали. След сряда ще сте много по-широко скроени и няма да издребнявате. Възможно е да срещнете хора, които да харесате и да имате предпочитание да опознаете.

Водолей
В началото на седмицата ще сте извънредно мощно открояващи се и сполучливи. С каквото и да захванете, ще успявате да доведете до сполучлив свършек. След сряда може да очаквате обилни финансови приходи, които много ще укрепят бюджета ви, само че и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Риби
Възможно е да задълбочите знанията си в забавна дисциплинираност или да полагате значим изпит при започване на седмицата. След четвъртък е доста евентуално да имате забавни обществени задължения и да участвате в разнообразни събирания или празненства. Не са изключени също по този начин другарство с чужденци или пътувания отвън страната, които по един или различен метод ще ви обогатят. /dama.bg/

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР