Празниците могат да бъдат толкова скъпи. Купуването на подаръци за

...
Празниците могат да бъдат толкова скъпи. Купуването на подаръци за
Коментари Харесай

Най-добрите коледни подаръци под $50 през 2023 г.

Празниците могат да бъдат толкоз скъпи. Купуването на дарове за вашето семейство, другари и сътрудници в действителност може да се усили. Ако се придържате към празничен бюджет тази година, не се тормозете – специалистите по извършване на покупки в CBS Essentials откриха доста коледни дарове под $50, които всеки ще хареса. Намерихме хрумвания за коледни дарове под $50 за мъже, дами и деца.

Свързани: 

Независимо дали търсите концепция за подарък за най-хубавия си другар, племенника или шефа си, разгледайте нашия избор по-долу. Тези дарове от Stanley, Rare Beauty, AllTrails и други няма да спестят бюджета ви. Те са обичани от рецензентите и личния състав, също така ще работят за редица хора, от вида навън до пристрастените към хубостта. Знаем, че може да наподобява рано за извършване на покупки, само че няма потребност да се стресирате и да чакате до извънредно натоварения празничен сезон, с цел да съберете всичките си дарове.

Най-добрите коледни дарове под $50 през 2023 година

Пазарувайте тези дарове от Amazon, Sephora, Walmart и други.

За принцесата пасажер: чаша Stanley The Quencher H2.0 Flowstate (40 унции)

< p> Вземете им първата им чаша Stanley или прибавете към сбирката им Stanley.

Тази огромна чаша от неръждаема стомана може да поддържа напитките студени за 11 часа и горещи за 7 часа. Студените питиета даже могат да останат студени до два дни.

Чашите Stanley се побират в държачи за чаши в кола макар огромния си размер, което ги прави идеални за всеки пасажер от кралските особи. Имат и сламка, която прави хидратирането малко по-забавно. Те провокираха много звук измежду инфлуенсърите – толкоз доста, че уеб сайтът на Стенли има ограничаване от 20 продукта за това какъв брой чаши ви е разрешено да поръчате в отговор на купувачите и дистрибуторите на Стенли. Вирусната версия на чашата Стенли е моделът от 40 унции, евентуално тъй като изпиването на две от тях съвсем се равнява на оферти дневен банкет на вода за дами, премахвайки догадките за пиенето на задоволително вода всеки ден.

Какво харесваме в тази чаша: 

Чашите Stanley се оферират в дъга от привлекателни пастелни нюанси и имат комфортна, огромна ръкохватка. Пиенето на две от тях съвсем се равнява на целесъобразния дневен банкет на вода за дами, което го прави елементарно за следене.

$45 в Stanley

„ Изградете живота, който желаете: Изкуството и науката да станете по-щастливи “ от Артър С... Брукс и Опра Уинфри

Последната книга на Опра Уинфри е тук и хвърчи от рафтовете.

Лайфстайл магнатът си партнира с професора от Харвард Артър Брукс, прочут с уроците си за щастието, с цел да напише книга за намирането на наслаждение и смисъл в живота си.

Можете да прочетете фрагмент от „ Изградете живота, който желаете: Изкуството и науката да станете по-щастливи “ тук.

Купете изданието с твърди корици или Kindle от Amazon.

Какво харесваме в тази книга:

Кой не би желал да бъде по-щастлив? Тази нова книга е отличен подарък за съвсем всеки.

$18 в Amazon

За пекаря: Стоящ миксер

Стоящ миксер за под $50? Съществува и в занимателни цветове.

Стоящият миксер Dash с ретро тип предлага шест скорости и има трилитрова купа за разбъркване. Доставя се с куки за тесто и бъркалки за миксер.

Намерете този обаятелен изравен миксер в шест цвята. Той е висок единствено 10,4 инча.

Какво харесваме в този миксер за стойка:

Този бюджетен миксер за стойка е съвършен за по-малки пространства. Плюс това, той тежи по-малко от пет кг, което го прави по-лесен за превозване из кухнята спрямо доста други стоящи миксери.

$44 в Amazon

За пристрастените към хубостта: Комплект от 4 елементи Rare Beauty Mini Blush & Glow

Подарете им изменящата живота магия на паметните течни ружове Rare Beauty. Нуждаете се единствено от най-малкото количество, тъй че тези ружове лишават доста време, с цел да свършат. Не лепнат по бузите и устоят цялостен ​​ден.

Този комплект от четири елементи от марката за хубост на Selena Gomez се предлага с мини течни ружове Soft Pinch в мъдрост (лилаво слива) и добродетел (бежова праскова), плюс мини течни луминизатори Positive Light в магнетизиране (светло златисто ) и transcend (розово злато).

Този комплект е на стойност $54.

Какво ни харесва в този комплект:

Ще получат течни ружове и луминайзери, които устоят дълго време и се усещат удобно на кожата за по-малко, в сравнение с да ги купувате настрана.

$34 в Sephora

За пътешественика: Jack Black Skin Saviors

Този подаръчен комплект за грижа за кожата от Jack Black е съвършен за ваканционни пътувания.

Комплектът Skin Saviors се предлага с пътен размер Pure Clean всекидневен почистващ препарат за лице, енергизиращ скраб Face Buff, овлажнител за лице Double Duty (SPF 20) и еликсир за устни (SPF 25). Тези артикули основават идеалната основа за чисто бръснене и за отбрана на лицето по-късно.

Този комплект е на стойност $57.

Какво харесваме в този комплект:

< p> Вземете им хубава грижа за кожата, утвърдена от TSA, за ваканционните им пътувания за по-малко от закупуването на всеки продукт поотделно.

$37 в Sephora

За Барби: Колекционерска кукла Barbie The Movie

Хей, Барби! (Или Кен.) Колекционерската кукла от кино лентата „ Барби “ към този момент е разпродадена в Amazon, тъй че вземете една в Walmart, до момента в който към момента можете. Не се знае дали към момента ще бъде налична за Коледа.

Тази кукла изобразява Барби на Марго Роби в розова рокля от гингам, огърлица с маргаритки и обувки в пастелни цветове. Косата й е завършена на половина и е вързана с розова панделка, с цел да се виждат нейните обеци с маргаритки.

Какво харесваме в тази Барби:

Това е годината на Барби и това куклата ще бъде колекционерски продукт за идните години.

$47 в Walmart

За феновете на кафето: пакет кафе с вид Chamberlain

Независимо дали са млад родител или почитател на обществените медии персона Ема Чембърлейн, няма да сгрешите, като им подарите това кафе от едноименната марка на госпожа Чембърлейн. Всяка примес от кафе има очарователно животно като амулет.

Този пакет се предлага с пет торбички кафе от 4 унции в смесите Early Bird, Night Owl, Social Dog, Careless Cat и Original Family. Изберете сред прясно смляно и кафе на зърна.

Вие получавате кафе на стойност $50 единствено за $35 с този пакет.

Какво харесваме в този комплект кафе:

Те могат да опитат света на обичаните кафета на Chamberlain с този пакет.

$35 в Chamberlain Coffee

За амбициозния ортодонт: Комплект играчка за ортодонт Melissa & Doug Super Smile 

Вдъхновете ги с този зъболекарски комплект от 25 елементи от Melissa & Doug за възраст над три години. С него те могат да правят разчистване на зъбите, да лекуват кариеси и да слагат фиксатори и брекети на набор от мними зъби.

Този комплект се предлага с мними зъби, стикери за " кухини ", принадлежности за проучване, четка за зъби, паста за зъби епруветка, бутилка и чаша за промиване на зъбите, две марлени тампони, две чаши за лак за зъби, горни и долни фиксатори и скоби, маска, неведнъж приложим идентификационен етикет на ремък и двустранна многократна карта за интензивност.

В момента е $30, понижена от $38.

Какво харесваме в тази играчка:

Децата могат да тестват уменията си като ортодонт с този комплект за игра.

$30 в Walmart

За модата: Перфектното колие на Мелинда Мария

Както може да подсказва името му, те ще получат толкоз доста изхабяване от това класическо колие от дизайнера на бижута Мелинда Мария, проектирано в Лос Анджелис.

Цената е подобаваща за тази изящна верижка с неестествен елмаз. Това колие от пространствен цирконий със закопчалка вид омар е с 18-каратово златно покритие.

Какво ни харесва в това колие:

Те могат да носят това класическо колие години наред.

$48 при Melinda Maria

За свободния дух: Apple AirTag

Те могат да наблюдават по-добре притежанията си с Apple AirTag. Вашият свободен дух може да прикачи подобен към техния багаж, портфейл, дамска чанта или ключове, с цел да знае постоянно точното му местонахождение.

Apple AirTag, който е с размер към четвърт, е предопределен извънредно за консуматори на Apple. Той се синхронизира с устройства като iPhone, iPad и MacBook.

Животът на батерията на AirTag устоя до една година на тракер. Когато се изтощи, те могат просто да сменят вътрешната батерия CR2032. Те ще получават предизвестия, в случай че излязат без да имат AirTag, прикачен към него, и ще получават предизвестия, в случай че инцидентно телефонът им засече чужд AirTag, който пътува с тях (за безопасност).

Какво ни харесва този образован тракер:

Този потребен подарък се интегрира безпроблемно с мрежата Find My на Apple за точно следене. Освен това батерията му устоя до една година, преди да се наложи да бъде заменена.

$29 в Amazon

Можете също да закупите AirTags в опаковка от четири, макар че това коства над $50.

$89 в Amazon

За уютните девойки: Сутшърт Aerie с четвърт тракване

Няма да сгрешите, като подарите суичър, в който да се чувствате комфортно през студените зимни месеци.

Тази четвъртинка с ребра от Aerie е с поларена подплата и се предлага в шест цвята. Има комфортни балончета. Aerie споделя, че върви бързо, тъй че не забравяйте да пазарувате в този момент.

Този суичър е $45, понижен от $60. Намерете го в размери от XXS до XXL.

Какво харесваме в този суичър:

Aerie прави съществени неща, с които не можете да сбъркате. Този суичър е елементарен, само че сладостен.

$45 в Aerie

За навън: Абонамент за AllTrails

Ако са запалени туристи, евентуално искат абонамент за AllTrails.

С това приложение те могат да изтеглят карти, с цел да останат на път даже когато нямат услуга. Приложението предлага вести за отклоняване от маршрута, тъй че в никакъв случай да не пропуснат завой. Освен това има функционалност за избавителна линия, която осведоми приятелите и фамилията им за тяхното местоположение.

За да подарите този годишен абонамент, ще бъдете таксувани един път за $36. Можете да го изпратите по имейл или да го отпечатате. Можете да изберете дизайн на подаръчна карта, който харесвате, и да добавите персонализирано обръщение.

Какво ни харесва в този абонамент:

Ако обичат да се разхождат, евентуално им е омръзнало да се натъкват на платената стена на AllTrails. Този абонамент взема решение това и даже ви оказва помощ да ги следите на поход. Може да ви даде местоположението им в действително време върху карта, начертана по отношение на планувания му маршрут и доста повече.

$36 в AllTrails

За тези, които имат всичко: карта за подарък на Amazon

Ако просто не можете да намерите съвършения персонализиран подарък или сте чакали прекомерно дълго, с цел да изберете подарък, изберете карта за подарък на Amazon. Amazon продава съвсем всичко, което желаят да изберат за себе си. Това е най-безопасният вид за подарък за някой, който има всичко.

Поставете деноминацията по ваш избор върху тази подаръчна карта, която се доставя в подаръчна кутия. Пристрастни сме към опцията за подправена кутия на Amazon – тя е очарователна.

Ако сте чакали прекомерно дълго, с цел да го поставите под елхата, вместо това изпратете електронна карта за подарък.

Защо харесваме картите за подарък на Amazon: 

Можете изберете вашата деноминация и подаръчна кутия. Освен това всеки може да употребява малко пари в брой от Amazon.

Купете в този момент

Свързано наличие от CBS Essentials

Най-добрите коледни адвентни календари за 2023 година Това са безусловно най-хубавите коледни дарове за мъже Е 26-литрова керамична фурна с въздушен фритюрник Cosori коства си? Пробвах Къде да намеря новите чаши Stanley на склад и още от най-хубавите бутилки за вода от обичаните на Опра през 2023 година и други се продават в Cosy Earth в момента
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР