Празници на руската драматургия ще се състоят за трети път

...
Празници на руската драматургия ще се състоят за трети път
Коментари Харесай

Празници на руската драматургия в София

Празници на съветската драматургия ще се състоят за трети път през март по самодейност на Открита арт сцена на " Шипка " - Руски културно-информационен център в София.

Програмата стартира на 3 март в 19 ч. със " Записки на един вманиачен " от Гогол в Театър " Възраждане ". На 5 март от 19 ч. гледаме " Анна Каренина " по Толстой в Театър " София ". На 6 и 26 март от 19.30 ч. в Сатиричния спектакъл са спектаклите на " Течна майка " от Дмитрий Данилов. ДСТ " Алеко Константинов " ще показа на 8 март от 19.30 ч. " Провинциални анекдоти " от Ал. Вампилов. Същата вечер и на 20 март от 19 ч. в спектакъл " Възраждане " играят " За едно събитие от електричеството " по Чехов, а на 10 март театърът ще показа друга обичана пиеса на съветския класик - " Вуйчо Ваньо ".

" Дневникът на един вманиачен " по Гогол може да гледаме на 11 март от 19.30 ч. в Театър 199 " Валентин Стойчев ". Следващата вечер на тази сцена сцена ще се играе " Вечерен акт " по Чехов. По същото време - в 19.30 ч., в Сатирата стартира спектакълът по неговата пиеса " Шеги на любовта ".

" Господин, сеньор, Дон Жуан! " по Л. Жуховицки ще се развихри в Открита арт сцена на " Шипка " (РКИЦ, ул. " Шипка " 34) на 13 март от 19.30 ч.

" Квартет за двама " от Ан. Крим е предлагането на Театър " Възраждане " за 15 март от 19 ч. Театър " София " показва две Гоголеви произведения - на 19 март " Женитба " и на 21-ви - " Ревизор " (начален час 19). С Чехов ще може да пообщуваме още веднъж на 25 март в Открита арт сцена на " Шипка " (РКИЦ) - " Краят на градината " стартира от 19.30 ч. Следващата вечер от 20 ч. там ще покажат " Писма до Маря " от М. Зошченко, а на 27 март от 19.30 ч. - " Кучета " от Л. и Ал. Чутко.

Билети за всички представления може да се намерят на касите на театрите и в уеб страниците им.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР