Празните тенджери на тримата фалшиви и ОтровЕни воеводи, “сготвиха” в

...
Празните тенджери на тримата фалшиви и ОтровЕни воеводи, “сготвиха” в
Коментари Харесай

Стъки към Отровното трио: Заради болните ви амбиции за власт хиляди български полицаи ще прекарат празничния ден на улицата

Празните тенджери на тримата подправени и ОтровЕни воеводи, “сготвиха” в празничния и почивен ден, трета серия на българския еквивалент на “Дързост и красота”, сериала “КОД - Комунисти обединени с джендъри”.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на българската федерация по ММА Станислав Недков - Стъки във връзка провеждащото се през днешния ден Велико национално въстание 3. Ето какво още показа той:

"Заради болните упоритости за власт на Барбаян, Хаджикян и Минекян, през днешния ден няколко хиляди български служители на реда вместо да прекарат празничния ден при фамилията си, би трябвало да пътуват, с цел да пазят реда в столицата.

Случайно в ръцете ми попадна целия сюжет на сериала. В последната 225 серия, която ще се излъчи в края на март, всички въстаници към този момент са отровени. Триото се е самоотровило също и от него е останал единствено Хаджиженчо, бършещ сополи в многоцветното знаме и събиращ пари в дарителска сметка, с цел да върне взетото от продуцентите! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР