Празникът Свети Валентин наближава и ако искате да изненадате любимия

...
Празникът Свети Валентин наближава и ако искате да изненадате любимия
Коментари Харесай

Интимна вечеря за двама: Украса на масата за Свети Валентин

Празникът Свети Валентин наближава и в случай че желаете да изненадате обичания човек, можете да помислите за подобаваща декорация на масата. Какво ви е належащо? Разбира се, има си наложителни сантиментални акценти, като да вземем за пример алените рози, красивите декоративни свещи, кристалните чаши, само че това, от което най-много се нуждаете е просто малко повече въображение.

Ето няколко хрумвания:

 Украса на масата за Свети Валентин

Ако желаете да заложите на класиката, тогава поставете в средата на масата ваза с червени рози /или още по-стилно – единствено една единствена/ и към нея подредете хубав отбор от запалени свещи. Ефектът от такава украса постоянно е отличен и можете да бъдете сигурни, че това ще окаже голямо влияние върху колегата ви. Едва ли има човек, който да остане апатичен към такава демонстрация на внимание.

 Интимна вечеря за двама - ефектна украса

Обърнете особено внимание на чашите, чиниите и приборите. Относно чашите, най-добре е да употребявате кристални, само че може да ги заместите и с такива, от нормално стъкло, стига типът им да е задоволително гръмък. Подберете деликатно стилни принадлежности за хранене. Добра концепция е също по този начин и да украсите масата с подобаващи тематични салфетки, тъй като те несъмнено ще подсилят и сантименталната атмосфера.

 Романтична декорация за маса - чинии с формата на сърца

Чиниите във форма на сърце може и да наподобяват малко банални, само че постоянно правят работа, когато става дума за сантиментална декорация на маса. Бъдете деликатни, когато подреждате декоративните детайли върху масата, би трябвало да ги подредите по този начин, че да се виждат добре, само че да не затрудняват достъпа до храната.

 Украса на масата за Свети Валентин - интимна вечеря
И по този начин, към този момент сме подготвени! Сега всичко зависи от това, дали вие и вашия обичан човек ще съумеете да се настроите на подобаващата вълна. Не забравяйте, че сполучливата украса на масата е единствено един от стадиите. В тази връзка, коства ми се уместно да приключим с една остаряла мъдрост, която гласи, че мъжът обича с очите си, а дамата с ушите си. Изводите всеки от вас може да си направи самичък. От нас остава единствено да ви пожелаем да изживеете най-очарователната нощ, за която в миналото сте мечтали.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР