Празникът на Вси светии е посветен на П. Г. Удхаус,

...
Празникът на Вси светии е посветен на П. Г. Удхаус,
Коментари Харесай

Излезе Празникът на Вси светии от Агата Кристи, посветен на П. Г. Удхаус

" Празникът на Вси светии " е отдаден на П. Г. Удхаус, който е бил огромен обожател на Агата Кристи. Романът още веднъж среща Поаро с ексцентричната писателка Ариадни Оливър - облик, който се счита за първообраз на самата авторка.
" Веднъж видях ликвидиране ". Това декларира младата Джойс по време на тържество във връзка Вси светии в дома на семейство Дрейк. Никой не й има вяра и, смутена, тя напуща стаята. Часове по-късно е открита мъртва. Писателката Ариадни Оливър, която е измежду присъстващите, моли своя другар Еркюл Поаро да проверява убийството.
Но дали закононарушението е единствено едно? Или редица странни случаи, произшествия и неочаквани изгубвания са свързани? Острият разум на Поаро и изключителните инстинкти на госпожа Оливър се сплотяват, с цел да разкрият неподозирания причинител. Но следствието се оказва доста по-трудно, в сравнение с Поаро е очаквал.
Агата Кристи е най-популярният престъпен създател в света. Нейните творби са преведени на над 100 езика, продадени допълнително от два милиарда екземпляра. Ексцентрична, непредсказуема и постоянно завладяваща, Агата Кристи е оповестена за " Първата дама на престъпния род ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР