Празникът на влюбените, св. Валентин, може и да мина преди

...
Празникът на влюбените, св. Валентин, може и да мина преди
Коментари Харесай

Една снимка, която разбуни духовете: Бременна ли е Галена?

Празникът на влюбените, св. Валентин, може и да мина преди 10 дни, само че една фотография едвам в последните дни разбуни духовете. Става въпрос за фрагмента, с който поп-фолк певицата Галена честити празника на своите почитатели. Ето:

Виж още: Шестата в света: за грешките, свадите с комшиите, компликациите с Тачо и поема ли по пътя на кабала

На фотографията Галена е в алено боди, на алена спалня, само че коремът на поп-фолк певицата накара почитателите ѝ откровено да се зарадват, мислейки си, че тя е бременна за трети път. Под фотографията почитатели и сътрудници честитят Св. Валентин, само че други се питат: " Не е ли бременна ". И ние, познавайки суетата на родните звезди, няма по какъв начин да не се запитаме дали " има нещо ". 

Припомняме ви, че Галена е майка на две момченца - Стефан и Александър. Певицата е в щастлива връзка с предприемача Галин Атанасов. 

Виж още: Лияна и щерка ѝ - на Малдивите! Феновете им се чудят: Коя е майката, коя е дъщерята?

Галена напоследък е извънредно дейна и като певица. Тя може да се похвали със собствен личен YouTube канал, в който към този момент има един шлагер - " Къде беше ти ". Междувременно тя осъществя и общ план с Меди, който също се радва на огромна известност. 

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР