Празникът на виното и любовта ще бъде посрещнат в Благоевград

...
Празникът на виното и любовта ще бъде посрещнат в Благоевград
Коментари Харесай

Изложба с мотиви за Трифон Зарезан в Благоевград

Празникът на виното и любовта ще бъде посрещнат в Благоевград с галерия. От общинската администрация оповестиха, че от 18:00 часа през днешния ден, 14 февруари, ще бъде открита тематичната галерия в Градската художествена изложба.
Изложбата ще показа разнообразни форми на изкуството, като: живопис, графика, статуя и приложно изкуство, напълно ориентирани към тематиката на Трифон Зарезан и " Св. Валентин ". Жителите и гостите на града ще имат опция да се срещнат с 56 произведения на 28 създатели, а самата галерия ще продължи до 3-ти март.
Инициативата е проведена взаимно с Община Благоевград и Градската художествена изложба. Това е следващата културна демонстрация, на която община залага от началото на годината. Другата значима вест, обвързвана с изкуство, е че в постройката ще се организира грандиозното шоу " Майсторите на комедията ". Двучасовата стратегия ще бъде показана на 19-ти февруари от 19:00 часа в зала " Пейо Яворов ". Спектакълът е с присъединяване на Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев и дава обещание извънредно радостни моменти, за всички фенове на комедията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР