Празник предстои в Средно училище Св. Св. Кирил и Методий"

...
Празник предстои в Средно училище Св. Св. Кирил и Методий"
Коментари Харесай

Пловдивско училище ще отбележи стотния ден на първокласниците си

Празник следва в Средно учебно заведение " Св. Св. Кирил и Методий " в Пловдив. Ето какво оповестяват оттова: На 22.02.2018 година следва тържествено да отбележим 100 (стотен) образователен ден на първокласниците, което е празник за нашето учебно заведение! С осъществяване на празника се цели да се сътвори положителна и мотивираща среда за работа на първокласниците. Засилва се ползата и желанието им за учене. 
Този ден носи задоволство и наслада от постигнатото. Стимулира се детската интензивност и покачва самочувствието на дребните възпитаници. Родителите се включват като директни участници в учебния живот. Всяко семейство създава дружно с детето си план от 100 детайла на свободна тематика и с материали по желание. 
Празникът ще стартира в 8.30 часа със стихотворения и песни от първокласници. Следва прекосяване през цифрата 100 и отправяне към кабинетите на първи клас. Включени са занимателни езикови извършения, занимателна математика, групова работа, самостоятелна работа. Празникът продължава до 18.00 часа. Изложбата от работните листове се подрежда в коридорното пространство, а плановете се подреждат във фоайето.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР