Празник на хубавия рокендрол се състоя на сцената на Античния

...
Празник на хубавия рокендрол се състоя на сцената на Античния
Коментари Харесай

„Интелиджънт Мюзик Проджект“ заби в Античния театър

Празник на хубавия рокендрол се състоя на сцената на Античния спектакъл в Пловдив, където групата „ Интелиджънт Мюзик Проджект " направи неповторимо шоу съпроводено с голям брой спецефекти, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Елена Розберг от Z-Rock откри концерта с думите: „ Благодаря ви другари, че сме дружно на тази именита сцена, на която сме слушали и гледали Джон Лорд, „ Аксепт " със симфоничен оркестър и доста други. Тази вечер ще ви показва една невероятна групировка „ Интелиджънт Мюзик Проджект ". Това са изключителни български музиканти с фронтмен Рони Ромеро ".

След нея на сцената се качи духовният лидер на групата и подстрекател на целия план, събрал голям брой български и непознати звезди, доктор Милен Врабевски. Той е продуцент на групата, както и създател на всичките й песни и на текстовете.

„ Пловдив е същинското място за рок почитатели. Правите ме горделив и в допълнение стимулиран, както нормално ", обърна се той към меломаните и думите му бяха посрещнати с бурно тържествуване и овации.

„ Очаква ви едно извънредно шоу. Правим всичко допустимо, с цел да възпитаваме усет. Това не може да стане без ваше присъединяване ", сподели доктор Врабевски. Той направи комплимент на града на тепетата, който се слави със своя културен живот и добър музикален усет: „ Ако ви харесва нашата музика, би трябвало да знаете, че единствено пловдивска жена може да я инспирира ".

Д-р Врабевски правилен на своето дарителско предопределение се обърна към публиката и я прикани да бъде съпричастна в тези сложни времена: „ Понеже сме тук по пътя на духовното задоволство, дано се огледаме към себе си и още от на следващия ден да създадем нещо положително за хората към себе си. Просто по този начин, тъй като сме индивиди, тъй като желаеме да прибавяме стойност към живота на останалите. Надяваме се всички да приемате нашето обръщение ".

„ С хубавия рокендрол напред! Благодаря на всички ", доктор Врабевски даде началото на шоуто.



Супергрупата излезе на сцената и раздруса Античния спектакъл. Пред публиката застанаха звездата на Rainbow Рони Ромеро и Боби Косатката, които извършиха шлагерите на „ Интелиджънт Мюзик Проджект " от последните два албума ( " Life Motion " и " Sorcery Inside " ). Двамата бяха в компанията на едни от най-хубавите български музиканти - Стоян Янкулов-Стунджи, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов и китариста Бисер Иванов, който за следващ път завъртя главите на присъстващите с чудовищно соло на китара.

Рони Ромеро разгласи, че неговият другар и сътрудник Косатката има рожден ден, което способства още повече за топлата атмосфера.

След концерта феновете на „ Интелиджънт Мюзик Проджект " имаха опция да вземат подписи от своите любимци и да си купят техни албуми. „ Благодаря за прелестната вечер, която ни подарихте! С неспокойствие очаквам нови срещи на Античния спектакъл ", показа след шоуто една от зрителките Гери Налбантова. „ Беше ужасно! Ударна доза прочувствено зареждане. Благодаря за тази прелестна вечер! ", съобщи друга почитателка Велика Белчева.

Въпреки натовареният си график с концерти в страната, групата не стопира да твори. В момента текат записите на идващия албум, който е шести подред и се назовава The Creation - Съзидание.

След шоуто, което изнесоха в черноморската ни столица Варна и града под тепетата, с което в действителност приключва лятното й турне, група „ Интелиджънт Мюзик Проджект " ще има още три огромни участия. Те ще бъдат на 28 август в Севлиево, и на 18 и 19 септември в София и Бургас. Билети могат да бъдат закупени от Еventim:

Концертите се реализират навън и при съблюдаване на всички епидемиологични ограничения.

„ Интелиджънт Мюзик Проджект " е музикалният план на доктор Милен Врабевски - създател на музиката и текстовете от всички пет албума на групата. През годините присъединяване в бандата взимат международни звезди като Саймън Филипс (Toto), Джоузеф Уилямс (Toto), Джон Пейн (ex-Asia), Карл Сентънс (Nazareth), Джон Лоутън (ex-Uriah Heep), Ричард Грисман (River Hounds) и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР