Празник на дарителите организира на 18 декември, вторник, от 11:00

...
Празник на дарителите организира на 18 декември, вторник, от 11:00
Коментари Харесай

Празник на дарителите в Детската клиника на Св. Георги

Празник на донорите провежда на 18 декември, вторник, от 11:00 ч. Клиника по педиатрия и генетични болести на УМБАЛ „ Свети Георги “. Тържеството се организира за пета поредна година и с него се изрича признателност на всички донори през миналата година, описа проф. доктор Иван Иванов, шеф на клиниката, която измежду пловдивчани е по-позната като Детска клиника.

Наред със документите, които ще получат всички благодетели, ще бъде показан и доклад за потреблението на даренията и равносметка за работата на клиниката през 2018 година

Водещи на празника ще бъдат пациенти на клиничното звено. Тъй като тази година мотото на Празник на донорите е „ ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС “, ще бъде показан къс филм с изявленията на лекувани в Детска клиника деца и техните родители. След кино лентата ще бъдат показани мнения в специфичната книга за усещания и от уеб страницата на клиниката.

Ще бъде оповестена и една нова акция за идната 2019 година, в която Пловдив ще бъде Европейска столица на културата.

Тържеството ще продължи с музикално-поетична стратегия, която включва осъществявания на деца от НУМТИ „ Добрин Петков “ и лекари, след което ще бъдат поднесени документите на донорите.

И защото наближава Коледа а всички пациенти на клиниката са деца, ще бъдат раздадени дарове, готови от студенти по дентална медицина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР